Makat çatlağı

Beklyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
8
2
32
Arkadaşlar bundan 4 yıl önce doğumdan sonra bende makat çatlağı oluştu diğer adı anal fissur neler çektim kaç kilo verdim neler yaşadım bir ben bilirim tuvalete çıkmamak için yemek bile yiyemiyorum sürekli araştırmalar falan derken artk dayanacak gücüm kalmadı ameliyat olmaya karar verdim ve lazerle ameliyat oldum galiba çatlaklar yakıldı o sekilde ameliyat oldum sonrası zordu ama çok şükür atlattım. Bu süreci yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim

Arkadaşlar bundan 4 yıl önce doğumdan sonra bende makat çatlağı oluştu diğer adı anal fissur neler çektim kaç kilo verdim neler yaşadım bir ben bilirim tuvalete çıkmamak için yemek bile yiyemiyorum sürekli araştırmalar falan derken artk dayanacak gücüm kalmadı ameliyat olmaya karar verdim ve lazerle ameliyat oldum galiba çatlaklar yakıldı o sekilde ameliyat oldum sonrası zordu ama çok şükür atlattım. Bu süreci yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Ayyy kesin bende normal doğum yapsaydim bendede çatlak olacaktı demek ben 16 saat suni sancı çektim 7 cm açılma ile bebek kanala girmeyince sezeryana alındım ama kaç ay ne çektiğimi ben biliyorum arkadasima anlatıyordum hep tuvaletin geldikçe varyaaa offf off ama az olduğu icin geçti sanırım siz doğum yapınca çok oldu demek ki

Aslında dikkat edemedim o anın heyecaniyla bebek falan kabız oldum ama doktora gitmedim keşke başta önlem alsaydim ama her serde bı hayir var ben o ameliyattan sonra çok dikkat ettim tuvalet alışkanlığı kazandım

Ben de 7 aydır var. Aknetrent kullanıyordum kuruluk ve kabızlığı bağlı oluştu. Doktorun verdiği hiç bir ilaç işe yaramadı zaten kesin bir tedavi yok en iyi ameliyat diyorlar bunun için de çok iyi bir doktor bulmak lazım. Ben 7 aydır kabız olmamak için ilaç kullanıyorum ve afedersin 7 aydır ishalim bu şekilde tedaviyi bulabildim bende hala da devam ediyorum.

İshal olmak için hangi ilacı kullanıyorsun uz. Bende doğum yaptım 2 ay oldu ama 2000 yıl Gibi hiç birşey düzeltmiyor. Ben kabız da değilim hergün çıkıyorum

X