- 20 Kasım 2021
- 1.055
- 884
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Bende öyleydim tuvaletten çıktıktan sonra 3 4 saat makatımda fena halde yanma hissederdim. Ama inanın dikkat ederseniz geçiyo. Eğer çok kanama oluyorsa genel cerraha gidin belki ameliyatlık boyuta gelmiştirAktardan alayım ben yağı inşaallah Allah'ın izniyle banada iyi gelir ama ben stresden de dolayında kurtulamiyorum bundan aşırı taktım buna ben
Peceteye damla damla geliyor ama dediğiniz gibi makatim fena halde yanıyor açıyor siz nasıl dikkat ettiniz birde sizinde kaniyormuydu ben her sabah ılık su iciyorum ama yinede arada kabız oluyorum ayıptır söylemesi ikinmak zorunda kalıyorum buda beni mafediyorBende öyleydim tuvaletten çıktıktan sonra 3 4 saat makatımda fena halde yanma hissederdim. Ama inanın dikkat ederseniz geçiyo. Eğer çok kanama oluyorsa genel cerraha gidin belki ameliyatlık boyuta gelmiştir
Benim kanama olmuyordu ama büyük abdestimi yaparken cam batması gibi çok fena bir acı hissediyodum. Ben çareyi her gece yatmadan gün kurusu yemekte buldum onun sayesinde her sabah tuvalete çok rahat çıkıyorum. Kabız olmadıkça da orası iyileşti. Kabız olmamaya çok özen göstermelisinizPeceteye damla damla geliyor ama dediğiniz gibi makatim fena halde yanıyor açıyor siz nasıl dikkat ettiniz birde sizinde kaniyormuydu ben her sabah ılık su iciyorum ama yinede arada kabız oluyorum ayıptır söylemesi ikinmak zorunda kalıyorum buda beni mafediyor
Çok teşekkür ederim dikkat edicem benimde aynı cam batması resmen yaparken içimden cam çıkıyor bıçakla kesiyorlar gibi ağlıyorum anlıyorum zaten sindi kanadı kanicak diye çok fena oluyorum korkuyorum panik atak krizin tutuyor hemen Allah'ım yardım etsin hepimize insallahBenim kanama olmuyordu ama büyük abdestimi yaparken cam batması gibi çok fena bir acı hissediyodum. Ben çareyi her gece yatmadan gün kurusu yemekte buldum onun sayesinde her sabah tuvalete çok rahat çıkıyorum. Kabız olmadıkça da orası iyileşti. Kabız olmamaya çok özen göstermelisiniz
arada yokluyor ama ona odaklandıkça şiddeti artıyor gibiGerçekten kafaya takınca geçmiyor mu benim öyle şuan makat çatlağı i kafaya taka taka geçeceği varsa bile geçmiyor benim iyice kafaları yicem ben bu makat çatlağı yuzunden
Benimde aynı zaten kestiği yeri hissediyorum yaparken ayıptır söylemesi bejim de kroniklesti herhalde bilmiyorumEvet cok kötü bir ağrıdır çeken bilir dışkılamadan saatler sonra bile zonk zonk ağrı yapıyor ama benimki kronikleşmiş artık
Ewet ben bu aralar çok odaklandım aklım hep orada geçeceği varsa bile geçmiyorarada yokluyor ama ona odaklandıkça şiddeti artıyor gibigwçmiş olsun
çok fazla bastırmadan silmeye çalışıyorum wc'de. duşta da nazikçe hatta neredeyse dokunmadan temizlemeye çalışıyorum bir de tüy bırakmamaya özen gösteriyorum bu üçü çok işe yarıyorEwet ben bu aralar çok odaklandım aklım hep orada geçeceği varsa bile geçmiyor
Ben öyle siliyorum ki peceteyle 10 kere kanadı mı kanadı mı diye bakmaktan kendim yapiyorum şimdi bile tahriş olmuş açıyor zeytin yağ sürdümçok fazla bastırmadan silmeye çalışıyorum wc'de. duşta da nazikçe hatta neredeyse dokunmadan temizlemeye çalışıyorum bir de tüy bırakmamaya özen gösteriyorum bu üçü çok işe yarıyor
ben de öyleyim bir ara wcye gitmekten korkar olmuştum sanırım, ben hiç krem veya yağ sürmedim kendi kendine gelip gidiyorBen öyle siliyorum ki peceteyle 10 kere kanadı mı kanadı mı diye bakmaktan kendim yapiyorum şimdi bile tahriş olmuş açıyor zeytin yağ sürdüm
Peki çatlağı hissedebiliyor musunuz acısını ben hissediyorum açıyor çok makatim canım yanıyorben de öyleyim bir ara wcye gitmekten korkar olmuştum sanırım, ben hiç krem veya yağ sürmedim kendi kendine gelip gidiyor
Kronikleşmiş nasıl oluyor acaba yani sürekli oluyor muEvet cok kötü bir ağrıdır çeken bilir dışkılamadan saatler sonra bile zonk zonk ağrı yapıyor ama benimki kronikleşmiş artık
BENİMKİ UFACIK BİR ŞEY GÖZLE GÖRÜNMÜYOR HATTA, AHH Bİ BİLSEMKronikleşmiş nasıl oluyor acaba yani sürekli oluyor mu
Peki acı var mı sizinde benim şuan çok acıyor zeytinyag sürdüm ama acısı geçmiyor bir türlüBENİMKİ UFACIK BİR ŞEY GÖZLE GÖRÜNMÜYOR HATTA, AHH Bİ BİLSEM
Evet cam kırıkları çıkarıyormuş gibi hissediyorsun kabızlığınız varmı peki?Peki çatlağı hissedebiliyor musunuz acısını ben hissediyorum açıyor çok makatim canım yanıyor
İşte kabız kaldığımız için böyle oluyor bende önlem almaya çalışıyorum ama nereye kadar diyorum böyleKanamayada iyi gelir demi aktardan mı alicam birde günde kaç kere süreyim ben vazelin sürüyorum düzeliyorum belli bir zaman sonra en ufak kabız da yine aynı
Evet var bugün kuru kayısı aldım inşallah iyi gelirEvet cam kırıkları çıkarıyormuş gibi hissediyorsun kabızlığınız varmı peki?
Nereye kadar dimi kuru kayısının bile kilosu pahalı ve sürekli kabızlık sorunu lifli gıdalarla beslenmek lazımEvet var bugün kuru kayısı aldım inşallah iyi gelir