Makat çatlağı yardım !!!

rabia71

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
2
0
26
Merhabalar doğumdan 20 gün sonra makat çatlağı oluştu başlarda anlayamadım ama sonra baya arasından zaman geçti ve iyileşmiyor 3 ay oldu Ankara’da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı aceba çok zor günler geçiyorum bebeğime bakamıyorum doğru düzgün

Merhabalar doğumdan 20 gün sonra makat çatlağı oluştu başlarda anlayamadım ama sonra baya arasından zaman geçti ve iyileşmiyor 3 ay oldu Ankara’da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı aceba çok zor günler geçiyorum bebeğime bakamıyorum doğru düzgün
Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum bebeğim şuan 2 ay 26 günlük 2 aydır çekiyorum 😢 bi çözüm bulamadım doktora da gittim 2 krem verdi ama acı devam bebeğime bakmak istiyorum sadece 😢

Merhaba kanamaniz oluyor mu sizinde benimde geçmişti bugün çok kanamalı yaptım tuvaletimi ve çok korktum

Bendede doğumdan sonra makat çatlağı oluştu en kısa zamanda genel cerrahi doktoruna gorunmelisiniz benim doktorum bana anrecta ve locafen diye 2 krem verdi locafen dolapta muhafaza edilmeli .Bunların haricinde en önemlisi ne kabız ne ishal olmamanız lazım beslenme düzeni yapıp tuvalet düzeninizi oluşturmalisiniz.Sabahlari kepek ekmek tarzı,gevrek veya yeşillik tarzı şeyler yiyin kahvaltıda ve kahvaltıdan önce kuru kayısı yiyin,akşam yemeklerindede pırasa ıspanak çorba salata tarzı yemekler tüketin ve mutlaka her yemek yediğinizde 1 kase yoğurt tüketin ve günde 2.5 litre su için.Ayrica tuvaletten cikinca mutlaka sıcak su kullanın asla soğuk su kullanmayın ve sıcak suda oturmada yapabilirsiniz

Dediğim şekilde beslenmenize düzen oluşturun ve stres yapmayın bende çok çektim Rabbim düşmanıma vermesin ama inanın geçiyor 1 ay içerisinde iyileşme oluyor ağrılar geçiyor hafifliyor ve geçtikten sonraki hayatınızda da beslenmenize önem verin kullandığınız her ilacı araştırıp kullanın kabız veya ishal yapan ilaçlar yüzünden tekrarlama olmasın diye her zaman önlem alın ki kronikleşmesin

X