Herkese iyi akşamlar. Lütfen bu rahatsızlığı çekmiş ve ameliyat tecrübesi olanlar bana yardımcı olsun. Öyle korkuyorum ki bana bir akıl verin lütfen. 1 seneden fazla süredir ara ara ağrı yaşıyorum. Bazen ağrılar çok çok fazla oluyordu. Ayrıca nöbetçi meme yapmıştı. 3 doktora gittim ve hepsi de kronikleşmiş anal fissür teşhisi koydu ve ameliyat şart, ilaçla geçmez dedi. En sonunda güvendiğim bir hekimde karar kıldım. Perşembe günü ameliyat olacağım. Benim sorum şu. Anestezi uzmanı belden iğne yapıp uyuşturacağız, hergün yaptığımız iş, hiç korkma acımıyor dedi. Genel cerrahi doktarım ise istersem genel anesteziye çevirebileceğimi söyledi. Ben iğnenin adını duyunca bile elimin ayağımın titremesini zor zaptediyorum. Stres ve heyecandan neredeyse kalp krizi geçiricem. Belden yapılan iğne çok acı yapıyormu? Belden aşağısı uyuşunca yapılan işlemi hissediyormuyum? Sonuçta bilincim açık olacak ve olup bitene şahit olucam. Genel anestezi istiyorum. Ama narkozun etkisinden çıkmam zaman alacak. Lütfen bana bir fikir verin. Çok ihtiyacım var. Yarın akşam üstü hastaneye yatışım yapılacak.