Makat çatlağı acil durummm

varanda

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
22
0
16
Bursa
Arkadaslar Merhaba. 6-7 aydır makat çatlağım var . Kabızlıktan oluşan bu çatlak zaman zaman iyilesip sonra tekrarliyordu. Başlarda onemsenmiyeçek bir şeydi. Fakat kabızlık sorunum devam etti ve bu son 1 aydır çok kötü durumda. Memeler oluşmaya başladı. Tuvalete gitmek istemiyorum. Doktor ameliyat dedi ama ameliyat kesin çözüm değil. KAs kesilip alınıyor ve kaçak olma ihtimali yükseliyor. Ameliyat olanlar hiç memnun değil. Botoks var ama fiyatları çok yüksek. Bu konuda deneyimleriniz ve bana önerileriniz nedir?

Ben ameliyat oldum gayet memnunum 10dk sürdü ilerletmeden giderseniz daha iyi olur benim küçüklüğümden beri vardı doğum aşamasında ilerledi bayağı 50 günlüktük doğum yapmıştım ameliyat olduğumda hemen üstüne oturabilirsin dedi dr ve gözlem odasından bacağımdaki uyuşukluk geçtiğinde çıktım günlük hayatıma devam ettim 4sene oldu bi sıkıntı yok

Ameliyattan sonra tekrarlama ihtimalide yüksek. Bende de oluyo malesef özellikle çok soğuk havalarda. Sıcak tut kendini. Benim ki çok fenaydı her gün kaynar suya oturdum dayanabildiğim kadar şükür geçti bu şekilde. Su iç ve yürüyüş yap kabız olmamak için.

Gerçekten mi içim çok rahatladı. Çok teşekkür ederim. Peki ameliyat olana kadar bana ne önerirsin? İlaç vs...

Teşekkür ederim burcu hanım. Ilık suya oturuyorum ama kaynar yapayım madem bundan sonra. .

Gerçekten mi içim çok rahatladı. Çok teşekkür ederim. Peki ameliyat olana kadar bana ne önerirsin? İlaç vs...
Zaten ameliyatlık olduysan artık ameliyat ol ilerlemeden zor olmasın yani hiç korkulacak bişeyde yok ameliyattan ben hergün yaptığım doğumdan inan daha fazla acı çekiyordum artık dayanamadım ve çok rahatladım gerçekten ameliyattan sonrada hep bana tuvalete çıkmak zor falan dediler ben öyle bişeyde yaşamadım çok rahattı yani inşallah olursan benim ki gibi bi sonuç alırsın

Hiç öyle düşünme, iyi doktora ameliyat olursan, çok rahat edersin. Ben 2 sene önce oldum, şimdi çok rahatım, her gün iyi ki olmuşum diyorum. Arzu edersen sana doktorumun adını verebilirim.

Hiç öyle düşünme, iyi doktora ameliyat olursan, çok rahat edersin. Ben 2 sene önce oldum, şimdi çok rahatım, her gün iyi ki olmuşum diyorum. Arzu edersen sana doktorumun adını verebilirim.

Canım makat çatlağı dediğin kalin bağırsak çatlağı mi hanı ameliyatının adı anal fittus olan? Yanlış yazmış olabilirim

Canım kabızlık için yer fıstığının çiğ halini ye Günde bi avuç kadar. ağrısı ve zonklaması için de anestol Pomad diye bi merhem var onu sür. Bu kesin çözüm değil tabi hafifletmek ve rahatlamak için. Bu hastalığın kesin çözümü yok bence. Bendeki geçmedi. Bi buçuk yıl oldu hala var. Ameliyat da oldum tekrarladı.

Kabizlik sorununu cozmeniz lazim oncelikle.. sivi aliminiz mi az lifli gida mi yemiyosunuz organik baska bir patoloji mi var gastroenteroloji bolumune basvurup onu arastirin. Kabizlik devam ettikce sorunun tekrarlamasi muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…