eldiven! kesinlikle arkadaşlar en etkili ve uzun süreli çözüm hiç acıyacak diye korkmayın bana güvenin hiç rahatsız olmayacaksınız. ben çok ürkerim böle şeylerden acıyacak falan dayanamam diye ama denedim. eldivenle aldım makat bölgesini hiçte acımadı çok rahat tavsiye ediyorum şiddetle! agdayla kendi kendinize rahat olack bişi dil. kuaföre gidemeynlr kesinlikle elinize takın doktor eldivenini yolun çok rahat emin olun tertemiz olcksnız ve memnun kalcksınız. bnde başta korktm ama okdr rahat aldımki hiç cnm yanmadı. bana güvenin.
eldiven kıl dönmesi yapıyor, epilatör kıl dönmesi yapıyor, ağda sarkıtıyor, afedersinde ne kullancaz yani bırakalımda öle kalsın. eldiven en sade yöntem, ne farkı vr agdada kopartmıyomu epilatörde tutup kopartmıyormu? agdanın içinde bnm bilmediğim malzmlrdn koymş olblrler epilatöründe tehlikesi vr biraz ama eldiven en temiz yöntem yapışması yok elektriksel yapısı yok tutup yoluyosn. bi zararı yok ama bn karışmam bn sadece önerdm isteyen yapar isteyen yapmaz.ama eldivende kıl dönmesi yapıyor :S
evet canm tüylerin uzaması gerekiyor sonuçta elle çekiyorsun belli uzunlukta omzasa alamazsıonEldiveni daha evvel akrabalarımdan duymustum..
Çevremde birçok kişide kullanıyor fakat hiç cesaret edemedim.
Yani nasıl olcak ne bileyim..
sonucta o tüylerin elle tutulur hale gelmesi gerekiyor.
O boyuta kadar kim bekleyebiliyor...
Ne biliyim ben azcık belirmeye başladığı anda alırım hiç kalmasını sevmem.
Ama eldiven durumunda mecburen büyümüş halini beklemek gerekiyor
yanılıyor muyum ? Bu konuda biraz daha açıklık getirilirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?