• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat bölgesine etkili çözüm, cerrah eldiveni ile epilasyon..

Clemence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
80
1
96
İstanbul
eldiven! kesinlikle arkadaşlar en etkili ve uzun süreli çözüm hiç acıyacak diye korkmayın bana güvenin hiç rahatsız olmayacaksınız. ben çok ürkerim böle şeylerden acıyacak falan dayanamam diye ama denedim. eldivenle aldım makat bölgesini hiçte acımadı çok rahat tavsiye ediyorum şiddetle! agdayla kendi kendinize rahat olack bişi dil. kuaföre gidemeynlr kesinlikle elinize takın doktor eldivenini yolun çok rahat emin olun tertemiz olcksnız ve memnun kalcksınız. bnde başta korktm ama okdr rahat aldımki hiç cnm yanmadı. bana güvenin.

kesinlikle!
6aydır eldiven kullanıyorum ve acı yok, tüğler çok geç çıkıyor
ben bikini bölgem koltuk altımda eldiven kullanıyorum, denemelisiniz arkadaşlar.

makata nasıl agda uygulacağım diye düşünüp duruyodum iyiki denemişim çok mutluyum eldiven çok iyi, hem agda yaparken tam koparmıyor bide sivilce yapıyor böylesi daha iyi iki dakkada bitiyo çok zahmetli bir iş dil. bacak dışında her yerinizde uygulayablrsnz. hatta bir önerim dha vr sakızla bile tüylerinizi alablrsnz. tatlı sakız olmayack ama damla sakız bi kaç tane alıp yumuşatıp yapablrsnz aynı ağda gibi

eldiven! kesinlikle arkadaşlar en etkili ve uzun süreli çözüm hiç acıyacak diye korkmayın bana güvenin hiç rahatsız olmayacaksınız. ben çok ürkerim böle şeylerden acıyacak falan dayanamam diye ama denedim. eldivenle aldım makat bölgesini hiçte acımadı çok rahat tavsiye ediyorum şiddetle! agdayla kendi kendinize rahat olack bişi dil. kuaföre gidemeynlr kesinlikle elinize takın doktor eldivenini yolun çok rahat emin olun tertemiz olcksnız ve memnun kalcksınız. bnde başta korktm ama okdr rahat aldımki hiç cnm yanmadı. bana güvenin.

evet canım bende eldivenle temizliyorum o bölgeyi gayet temiz oluyo ve pek acımıyo

ama eldivende kıl dönmesi yapıyor :S
eldiven kıl dönmesi yapıyor, epilatör kıl dönmesi yapıyor, ağda sarkıtıyor, afedersinde ne kullancaz yani bırakalımda öle kalsın. eldiven en sade yöntem, ne farkı vr agdada kopartmıyomu epilatörde tutup kopartmıyormu? agdanın içinde bnm bilmediğim malzmlrdn koymş olblrler epilatöründe tehlikesi vr biraz ama eldiven en temiz yöntem yapışması yok elektriksel yapısı yok tutup yoluyosn. bi zararı yok ama bn karışmam bn sadece önerdm isteyen yapar isteyen yapmaz.

Bende o bölgeyi neyle alabilirim diyordum kolaymış ama eldivenle yolunacak ama acırmı acaba:?

bende çok çektim bu durumdan çok acıyordu kesinlikle alamıyordum kesiyordum sonra bende bu yönteme başvurdum gerçekten en rahatı bu şekilde deneyin derim ben arkadaşlar şuan gayet rahatım ve gerçekten çıkmasını çok geçicktiriyor ;)

ya bende denemek ıstıyorum bu eldıvenı genıtal bölge için.. yalnız bıkac tuyu tutup kökunden cekıyosunuz ama agda kadar acıtmıyo mu bıde tek tek alsak cokmu uzun surer :D:1:

arkadaşlar deneyin korkmayın, eldiven tek tek çekmiyo bir iki tüy birden çekiyo canınız çok yanmaz eğer hassassnz pudra fln emla kremi süreblrsnz yada şöle bir yöntem uygulayın önce agdayla alın snra agdayla alnadığınız kalan yerleri eldivnle halledin. bacak bölgesi hariç dediğimdn kasıt; bacak bölgesi genş bir alan ve canınız çok yanabilir yütlerin uzamasını beklemelisiniz üstelik öyle ancak kökündn ve rahat çekeblrsnz, ayrıca uzun süreblr

bende eldiven kullaniyrm ve clemence'in dedigini onayliyrm. pratik, maliyetsiz, uygun, hizli da diyebilirim. agda sarktiriyor ama eldivenle aldiginiz zmn cildizi diger elinizle tutun hele malum yerler..

Bende ilk tüylerimi almam gerektiğinde annem eldivenle almamı söyledi ve 10yıldan fazladır eldivenle alıyorum.Bacaklarım hariç her yerimi eldivenle alıyorum...ik zamanlar çok acı duyardım:25: şimdi hiç acı hissetmiyorum ve kısa sürede alıyorum....Daha önce hatırlıyorum 4 saatte çıkamamıştım :26:banyodan...Şimdi en fazla 1 saat.:62: Koltuk altıda dahil....
Eğer ki tüylerinizi çıkış yönün tersine doğru alırsanız batık falan da olmaz....
Bende kıl dönmesi falan yapmadı.....
Ve tüylerim kalın çıkmıyor,seyreldi böyle koldaki tüy şeklinde oluyor.....Ama tabi bazen acil durumlarda uğraşamayacağım vakitlerde jilet yada makine vuruyorum tabi yanlış yapıyorum:47:O zaman yine hem çabuk hem kalın çıkıyor.....

Eldivenle 1 ay rahatım yani:66::66::66:

Tavsiye ederim eldiveni.....

kızlar bahsettiğiniz bölgede ne yazıkki bende de var ve nefret ediyorum bu durumdan neyle alıym diye düşüne düşüne kafayı yicektim ki burayı gördüm yarın ağda yapıcam o zaman bu eldiven yönteminide denicem umarım çok canım acımaz ..:50: genital bölge için hala teredütteyim yalnız sanki çok acıcakmış gibi geliyo :26:

kızlar tamam eldivenle alıyosunuz da,bi sonra ki sefer almanız için baya uzaması gerekmiyo mu?yani tutacak kadar?

slm arkadaşlar bende eldiven kullanıyorum lazer epilasyondan sonra kalan ince ayvacık tüylri alıyorum hiçde acımıyor :61:

Eldiveni daha evvel akrabalarımdan duymustum..
Çevremde birçok kişide kullanıyor fakat hiç cesaret edemedim.
Yani nasıl olcak ne bileyim..
sonucta o tüylerin elle tutulur hale gelmesi gerekiyor.
O boyuta kadar kim bekleyebiliyor...
Ne biliyim ben azcık belirmeye başladığı anda alırım hiç kalmasını sevmem.
Ama eldiven durumunda mecburen büyümüş halini beklemek gerekiyor
yanılıyor muyum ? Bu konuda biraz daha açıklık getirilirse sevinirim.:70:

Eldiveni daha evvel akrabalarımdan duymustum..
Çevremde birçok kişide kullanıyor fakat hiç cesaret edemedim.
Yani nasıl olcak ne bileyim..
sonucta o tüylerin elle tutulur hale gelmesi gerekiyor.
O boyuta kadar kim bekleyebiliyor...
Ne biliyim ben azcık belirmeye başladığı anda alırım hiç kalmasını sevmem.
Ama eldiven durumunda mecburen büyümüş halini beklemek gerekiyor
yanılıyor muyum ? Bu konuda biraz daha açıklık getirilirse sevinirim.:70:
evet canm tüylerin uzaması gerekiyor sonuçta elle çekiyorsun belli uzunlukta omzasa alamazsıon

nasil dayaniyorsunuz kizlar, ben cesaretimi topluyorum almaya basladigim an birakiyorum
cok aciyor yada canim cok tatli dayanamiyorum ya off baska bi yontemi yokmu bu
koku kuruyasica tuylerin heleki o bolgede. :50:

kızlar bende yaklaşık 10 11 sene oldu eldivenle alıyorum bacaklarınızı ice gerin o zaman daha az acıyo ve artık çok beklemeden kısayken dahi alabiliyorum zaten geliyo hmen çok kolay ilk aldığımda hep kanamıştı şimdi 5dakikada tertemiz deneyin mutlaka zamanla acımıyo

Back