- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Teşekkür ederim canımTavsiye ederimYaparsan bekliyorumHic yemedm en kısa surede denicem. Yarışmada başarılar nevosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımTavsiye ederimYaparsan bekliyorumHic yemedm en kısa surede denicem. Yarışmada başarılar nevosum
Teşekkür ederim canımBenim de tüm takımBaşka tabaklarda olsa bu klasiklerden vazgeçemiyorumNevoş ablam muhteşemsin en sevdiklerimin arasında bu tarif. Çok güzel olmuş olsa da yesek dedirtecek cinsten.
Tabaklarının kahve fincan takımı bizde de var çok zarif gerçekten ablacım, ellerine kollarına sağlık canım ablam
Evet ya bi dönem tüm mutfaklarda vardı sanki bu pembiş çiçeklerdenTeşekkür ederim canımBenim de tüm takımBaşka tabaklarda olsa bu klasiklerden vazgeçemiyorum
Yaşım ortaya çıkıyorEvet ya bi dönem tüm mutfaklarda vardı sanki bu pembiş çiçeklerden
Teşekkür ederim canımBen yoğurtlu makarna ve bu börekte genelde fiyonk makarna kullanıyorum daha yumuşak oluyorİçinde makarna olduğu anlaşilamiyan harika bir börek bende severek yapıyorum ben fiyonklu makarna değilde kelebek makarna kullanıyorum.Ellerine sağlık Nevoş,Başarılar dilerim :)
Teşekkür ederim canım4dilim yiyenbilrim hemde bu saatte o derece yani eline saglik canım başarılar
Çok güzeller gerçektenTeşekkür ederim canımBenim de tüm takımBaşka tabaklarda olsa bu klasiklerden vazgeçemiyorum
Teşekkür ederim canımAy Nevoşum harikasın ya muhteşem olmuş
Ellerine sağlık yarışmada bol şans
Teşekkür ederim canım
Bebeğin hayırlı olsunSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Teşekkür ederimharika görünüyor!!!! ellerine sağlık
Teşekkür ederim ablacımTamam sana özel bir tepsi yapacağımNevreste nevoşşşşşş harika olmuşlar ellerine sağlık bir tabak istiyorum bundan
Teşekkür ederim ablacımTamam sana özel bir tepsi yapacağım
Tamam yolluyorumHemen yolla nevoşşşşş acıktım bile şimdiden