Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım nefis olmuş.Çok severim bu böreği Su böreği gibi oluyor
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Bir gün takıma yapsın istersen çift kalorieline sağlık kankacim cook güzel görünüyor makarnayı hiç böyle denemedim yarısmada bol sans diliyorum❤❤
Sağolasın minigimHarika olmuş ellerine emeğine sağlık sunum cok şahanebaşarılar diliyorum
Yok yok yapmasın bana özel yapabilir amaBir gün
Bir gün takıma yapsın istersen çift kalori
Sağol kankacimeline sağlık kankacim cook güzel görünüyor makarnayı hiç böyle denemedim yarısmada bol sans diliyorum❤❤
Uğur böcekleri cok güzelSağolasın minigimdedim benim başım kel değil bende bir kırmızı konsept yapıştırdım
Inşallah kankacım denicemSağol kankacimÇok lezzetli zor da değil bir gün denersin inşallah :))
Onlarıda yeni nickini unuttuğum bir arkadaş için yaptım ismi lazım değil Azeri kendileriUğur böcekleri cok güzel
Teşekkür ederim canımellerine saglik cnm cok guzel gorunuyor kirmizilar birbirini tamamlamis
basarilar
iy yaptin bendende bi kirmizi gelebilirrTeşekkür ederim canımSanada başarılar.Kirmizida bende kusur kalmiyayim dedim☺
Teşekkür ederim canımVay vay ellerine sağlık kuzum valla süper sunumada bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?