- Emoji Skoru
- 4.190
- Puanlar
- 53
Spagettiyi haslayip sade tabaga koyup katilsam olur mu@Wwonka mda burdaymis bize makarna yapacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spagettiyi haslayip sade tabaga koyup katilsam olur mu@Wwonka mda burdaymis bize makarna yapacak![]()
Onuda yapamazsan hakkında dedikodu çıkabilirSpagettiyi haslayip sade tabaga koyup katilsam olur mu![]()

Oyu oyy gözün aydın canımYok yok doğdu çok şükür :)
Teşekkür ederizHayırlı olsuuuuuuun .
İstersen unutunutmayayım yine de
![]()

Onuda yapamazsan hakkında dedikodu çıkabilir![]()
Bir de birinci olurmuşSpagettiyi haslayip sade tabaga koyup katilsam olur mu![]()
Sondan miBir de birinci olurmuş![]()

Yapabileceğini pek sanmıyorum..ciksin ben raaaat bir insanim
kiymali mantar soslu makarna yapiyorum bazen cok severimde katilirmiyim hic sanmiyorum
![]()

Ben deYapabileceğini pek sanmıyorum..![]()
Niye öyle diyon hamsi tava birinci olmuştuSondan mi![]()
ciksin ben raaaat bir insanim
kiymali mantar soslu makarna yapiyorum bazen cok severimde katilirmiyim hic sanmiyorum
![]()
Bak yaBen de
İnsan biraz gaza gelir..Ondan degilde belki de yapamam olur yaNiye öyle diyon hamsi tava birinci olmuştu![]()
Gazla calismiyorum ki amaBak yaİnsan biraz gaza gelir..
Bana haddimi bildirmen lazım
![]()
Aman 2 dk makarna yapcan alt tarafı, ben seninle yarışmak istiyorum. Bitlr birimize laf atarızOndan degilde belki de yapamam olur ya![]()
Mesele yapmak degil ki yarismaco biri degilim hic erinirim birdeAman 2 dk makarna yapcan alt tarafı, ben seninle yarışmak istiyorum. Bitlr birimize laf atarız![]()
Git konuşma benle hihMesele yapmak degil ki yarismaco biri degilim hic erinirim birde![]()