- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikinci katılışım ne nasıl olur bilmiyorum. AmaMakyajkolik13 dediği gibi geleneksel tarifler bi tık önde oluyor
Kazen bey' in profilini de inceledim birinci olanlara baktım
Makyajkolik13 iyi tespit yapmış
![]()
Hamurişi o zamanKesin başarılı olursun
Bana uygun değil(diyetteyim malum)![]()
Bekleyip görelimAcaba nedir nedir?![]()
İçimden bir his börekler diyorBekleyip görelim![]()
Teşekkür ederim
Canım ya çok teşekkür ederim, valla ikidir ikinci oluyorum. O kadar heyecanlı ki anlatamam. Yine de birinci olmuş kadar seviniyorum ama gerçekten önemli olan katılmak ve bu heyecanı, eğlenceyi tatmakCanım kardeşimLezzetliCipetpet yine birinciliğin kıyısından döndün tebrik ediyorum inşallah bir dahaki kategoride de sen birinci olursun
Bu aradagurtmingotam seni de canı yürekten tebrik ediyorum bence en azından ödül olarak internet paketini hakettin
![]()
Canım ya çok teşekkür ederim, valla ikidir ikinci oluyorum. O kadar heyecanlı ki anlatamam. Yine de birinci olmuş kadar seviniyorum ama gerçekten önemli olan katılmak ve bu heyecanı, eğlenceyi tatmakbeni yarışmayla tanıştırdığın için çok teşekkür ederim ben de sana
![]()
tesekkur ederim hanimlarBana oy veren herkese çok teşekkür ederim.
Ayrıca birincimizi de tebrik ederim.
Buralara baktıkça karnım acıkıyor ya![]()
Teşekkür ederim canımCanım kardeşimLezzetliCipetpet yine birinciliğin kıyısından döndün tebrik ediyorum inşallah bir dahaki kategoride de sen birinci olursun
Bu aradagurtmingotam seni de canı yürekten tebrik ediyorum bence en azından ödül olarak internet paketini hakettin
![]()
Bu tamamen zevk meselesi bence. Birinin bayıldığı bir tariften bir diğeri hiç etkilenmeyebilir, bu çok normal. Fakat unutmamak lazım ki her birinde emek var. Genel olarak tariflere ve fotoğraflara başarısız olmuş demek esasında kırıcı olmuş gibi, ne dersiniz? İnsanların yapıp severek yedikleri yemekler sonuçta bunlar.offf nasıl kacırmısım bu konuyu tam benlikmiş hemen spagetti carbonara yapardım, dunyanın en lezzetli makarnası olur kendisiyarısma bitmis galiba, ama bana cok basarılı gelmedi tarifler ve goruntuler de oyle maalesef, oy verecek olsam el acması boloneze verirdim, en cok istahımı acan o oldu. bir de makarna dolmasını merak ettim, arastırıp deneyecegim.
Bu tamamen zevk meselesi bence. Birinin bayıldığı bir tariften bir diğeri hiç etkilenmeyebilir, bu çok normal. Fakat unutmamak lazım ki her birinde emek var. Genel olarak tariflere ve fotoğraflara başarısız olmuş demek esasında kırıcı olmuş gibi, ne dersiniz? İnsanların yapıp severek yedikleri yemekler sonuçta bunlar.
Beğenmediğiniz konuyla ilgili yapıcı eleştiriler daha doğru olacaktır (fotoğrafları gün ışığında çekmeniz daha iştah açıcı gösterecektir vs gibi...). Sonuçta karşınızdakiler de duyguları olan insanlar.
Yemek yapmaya yeni başlamış biri bile katılabilir yarışmaya. Önemli olan çabalamak, emek vermek ve yarışmanın, arkadaşlığın tadını çıkartmak. Bir dahaki yarışmaya siz de katılırsınız umarım![]()
Kazen
ThankfulNovember
f.b.t.l
Y yaren35
Koalina
tomurcukkk
SaskinAnne
beyazbegonvil
@Lisabella
_nurbanu_
G GCA
E efecikim
@abiye-kuzu
AdAm_OLaCaK_KIZ
Loverdose
choccywhoccydoodah
MinikPiranha
Elos35
nilgunuk
parkbyull
aysesahra
@papatyabuketi
mhnds_
@anka_misali
@Sahrud94
M milas
sweetwitch01
Ece Didem
suada 84
@wiyolet
Gokyuzumm
@KutupSumrusu
@severusandlily
@Fil-izmir
Zeynepnacarr
Crazy-cat-lady
T Thes ise saff
@Cnsssss35
@Zeycan123
annesinineseri
konsept
@fancy life
H Happy_teacher
vega9999
Oylarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim lakin bu kadarı mümkün oluyor
Çok sağolun![]()