Makara,Gırgır,Şamata... Haydi kızlar buraya!!!

oy oy oooooyyyyy
geyik sohbetine yeni bir soluk , taze kan gelmis hayirli olsin topigin....

gamzecim topiğn hayırlı ugurlu olsun

vayyy gamzem hayırlı olsun topikimiz canım hoşgeldin nerelerdeydin nasılsın rüzgarpaşam nasıl kız özlendin beeaaa

gamzecim topiğn hayırlı ugurlu olsun

topiğim değil topikimiz şekercim hoşgeldin

vayyy gamzem hayırlı olsun topikimiz canım hoşgeldin nerelerdeydin nasılsın rüzgarpaşam nasıl kız özlendin beeaaa

sağol canım hayırlı olsun hepimize bende özledim sizleri Rüzgar canavar canavar

gamzem hayırlı olsun topiğin cnmm

hoşgeldin canım sağolasın:13::13::13::13:

topiğim değil topikimiz şekercim hoşgeldin

sağol canım hayırlı olsun hepimize bende özledim sizleri Rüzgar canavar canavar

hoşgeldin canım sağolasın:13::13::13::13:

Oyy gamzem alisde oyle anami aglatiyo yueuyo yeeinde durmuyo koltuk sehpa uzerine tirmaniyo ev 56 resmen

Oyy gamzem alisde oyle anami aglatiyo yueuyo yeeinde durmuyo koltuk sehpa uzerine tirmaniyo ev 56 resmen

ben rüzgarı çalıştırıyorum canım oyuncaklarını toplatıyorum kıyafetlerini toplatıyorum oyuncaklar seleye kolay toplanıyoda kıyafetleri tek tek buruşturuyo hallaç pamuğu gibi getiriyo aklı sıra katlıyo

aklım sıra yoruyorum ama gece uyuduğunda her yanım ağrıyo valla

Tabi calistir afacani bende oyuncak sepeti ne dagittigi oyuncaklar i hadi basket yapalim diyip toplatiyom oyun diye yapiyor sekerparem

Kahve fallil bakiyonmu cnm bi ara bakmistin bana

ohh ohh aferin paşama benimki daha onlardan anlamıyoda ama bi mıstığımız var sayesinde herşeyi yapıyoruz işte uyumuyo diye kızıyo ona parmağıyla falan eşşekim evet gamzem yaaa fal bakıyonmu kuzum bir ara müsait olduğunda bakıcversen hee

ne yapayım beaaaa alişimi yedşrdim giydirdim uytuum ayakalrımda gidicez yatmaya bakayım dedim kuzum sen nasılsın ne yaparsın
Bende iyiyim ne olsun paşa mi uyutuyom bulaşık makinesi ne atcam bulasik lari yatcam sonra hadi yat sende tatlim grsrz opt

Tabi calistir afacani bende oyuncak sepeti ne dagittigi oyuncaklar i hadi basket yapalim diyip toplatiyom oyun diye yapiyor sekerparem

Kahve fallil bakiyonmu cnm bi ara bakmistin bana

bi ara bakalım fallarınıza ama bana fallanmış gibi görünmekteler

ikiz anası geldiiiiii heyyyyyyt yer açın bizeeeeeegamzem hayırlı olsun topikmeg ve tüm kızlar öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…