Makam araçları bütçenin çerez parası bile değil

ha bir ek hoşgeldin derken uzun zamandıır yoktun o yüzden dedim. banının açıldığı için geldiğini nereden bileceğim. senimi takip ediyorum. banlımı diye.

Ay yok zaten siz hic böyle birsey yaparmisiniz tabiki bizim paranoyamiz caniiiimm. Bani bitip gelen birine ooo gelmusdin derken aslinda nerelerdeydin desin dimi Pardon bizim paranoyamiz buuu pardooonnn
Neyse ya ben filintami kaçirdim gidip netten onu izleyim. Hep ayni seyler ne olsa iktidarimi savundu saldir sustur kaçırt yazamaz et. Sonrada kendi kendize yazip durun.

Not..Beni takip etmeyen insan uzun zaman olmadigimida bilmez..Uzun zamandir yoktum diye merak eden insanda banlimiyim diye bakar.Gecin efinim gecinnn

Valla ben sayabildim mi ki kac defa banladin? Arada sirada yaziyorduk iste banimiz acildiginda bir kac gun arka arkaya firsat bu firsat diyerekten.. Tartismaydi hem onlar, polemik degildi, onlar saldiriya geciyorsa benim ne kabahatim vardi yav.. Omrum mapusta gecti senin yuzunden..

ne diyeyim. al günahımı. olsun alışığım bunada.

bir ara ne çok ban yiyordun gerçekten

ha bir ek hoşgeldin derken uzun zamandıır yoktun o yüzden dedim. banının açıldığı için geldiğini nereden bileceğim. senimi takip ediyorum. banlımı diye.
bence daha fazla anlatmaya uğraşma..

öyle üyeler varkı onların rolüne soyunmanız için 40 fırın ekmek yemeniz lazım öyle laaa lı cümle kurarak anca seviyenizi belli edersiniz.

çap meselesi işte
Ovvvv çok sert.
Hanımlar,
helalleşelim, yavaş yavaş topikten ayrılsak iyi olur

yazik sana yeni türedin ama inan çok boş konuşuyorsun
şimdi gene beni atacaklar ama inan senin kadarını görmedim

Yaa, bak sen de sahitsin.. Oyle ki artik KKnin yaramaz cocugu benmisim gibi Mune beni itirazi olanlara ornek olarak veriyordu ikide bir..
sonunuz saraylım gibi olmasın diyorsanız ayağınızı denk alın
bence sende çözdün ban olayını gereksiz ortamlar olunca uzaklaşıyorsun

Hahah şu bold yaptığım kısımda kendimi gördüm :) Üye olalı kaç kişiden duydum şu "beni bir daha alıntılama tamam mı, hıh!!" tavrını saymadım, sayamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…