- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Keşke ..Aynen benim de.hatta geçen gece rüyamda gördüm onu keşke geri gelse :)
Siz görüşüyordunuz değil mi? Konusursan çok selam söyle.Keşke ..
Bende çok özledim onu :)
Her giden bende nedense içimi burkuyor.Skype de ekliydi onuda açmıyor artık.Keşke ..
Bende çok özledim onu :)
Bildiğim kadarıyla siyasi bilimler okuyordu, hem okul dersler, hem ev, hem çocuk açamıyordur belki.Her giden bende nedense içimi burkuyor.Skype de ekliydi onuda açmıyor artık.
Ama o seni gayet güzel takip ediyormuşha bir ek hoşgeldin derken uzun zamandıır yoktun o yüzden dedim. banının açıldığı için geldiğini nereden bileceğim. senimi takip ediyorum. banlımı diye.
Ay yok zaten siz hic böyle birsey yaparmisiniz tabiki bizim paranoyamiz caniiiimm. Bani bitip gelen birine ooo gelmusdin derken aslinda nerelerdeydin desin dimisen oo gelmişsin yazımdan ve hoşgeldin dememden alınganlık çıkarıp önyargılarınla dolup taşıyorsan,her sözün sana bir ima olduğunu düşünecek kadar paranoya içindeysen diyecek kelimem yok sana. sadece önyargıılarını yoket diye öneriyim beyaz sana.
Valla ben sayabildim mi ki kac defa banladin?Parantez içindeki kısmı yakaladımObama'dan kork yahu, taş olursun hürriyet heykeline dönersin bak polemiğe girdin durdun sonra da banlandın, insanın kendine yaptığını 7 düvel bir araya gelse yapamaz yaz senin banları yok sayıyorlar, kaç kez gittin de hele
ne diyeyim. al günahımı. olsun alışığım bunada.Ay yok zaten siz hic böyle birsey yaparmisiniz tabiki bizim paranoyamiz caniiiimm. Bani bitip gelen birine ooo gelmusdin derken aslinda nerelerdeydin desin dimiPardon bizim paranoyamiz buuu pardooonnn
Neyse ya ben filintami kaçirdim gidip netten onu izleyim. Hep ayni seyler ne olsa iktidarimi savundu saldir sustur kaçırt yazamaz et. Sonrada kendi kendize yazip durun.
bir ara ne çok ban yiyordun gerçektenValla ben sayabildim mi ki kac defa banladin?Arada sirada yaziyorduk iste banimiz acildiginda bir kac gun arka arkaya firsat bu firsat diyerekten.. Tartismaydi hem onlar, polemik degildi, onlar saldiriya geciyorsa benim ne kabahatim vardi yav.. Omrum mapusta gecti senin yuzunden..
bence daha fazla anlatmaya uğraşma..ha bir ek hoşgeldin derken uzun zamandıır yoktun o yüzden dedim. banının açıldığı için geldiğini nereden bileceğim. senimi takip ediyorum. banlımı diye.
ah yine einstein geldi aklıma,ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur demiş.bence daha fazla anlatmaya uğraşma..
Yaa, bak sen de sahitsin.. Oyle ki artik KKnin yaramaz cocugu benmisim gibi Mune beni itirazi olanlara ornek olarak veriyordu ikide bir..bir ara ne çok ban yiyordun gerçekten
Ovvvv çok sert.öyle üyeler varkı onların rolüne soyunmanız için 40 fırın ekmek yemeniz lazım öyle laaa lı cümle kurarak anca seviyenizi belli edersiniz.
çap meselesi işte
Ay yok zaten siz hic böyle birsey yaparmisiniz tabiki bizim paranoyamiz caniiiimm. Bani bitip gelen birine ooo gelmusdin derken aslinda nerelerdeydin desin dimiPardon bizim paranoyamiz buuu pardooonnn
Neyse ya ben filintami kaçirdim gidip netten onu izleyim. Hep ayni seyler ne olsa iktidarimi savundu saldir sustur kaçırt yazamaz et. Sonrada kendi kendize yazip durun.
Not..Beni takip etmeyen insan uzun zaman olmadigimida bilmez..Uzun zamandir yoktum diye merak eden insanda banlimiyim diye bakar.Gecin efinim gecinnn
sonunuz saraylım gibi olmasın diyorsanız ayağınızı denk alınYaa, bak sen de sahitsin.. Oyle ki artik KKnin yaramaz cocugu benmisim gibi Mune beni itirazi olanlara ornek olarak veriyordu ikide bir..
noldu kara murat mi oldun şimdiBumudur yaniiyi bakem öyle olsun hadi iyi geceler
Ben fikir tartismalarini seviyorum, tabi adam gibi yazarlarsa.. Cogu zaman ortam gerginlesiyor, herkes ben hakliyim demeye getiriyor delilini sunuyor, ama hakaretler havalarda ucusmadiktan sonra biraz sinirlenip ofkelenmekte veis gormuyorum. Catla da patlacilardan mumkun mertebe uzak dururum, bam telime basmadiktan sonra sacma sapan yazilara takilmiyorum. Uyeligi iptal edilenlerin kimi iyi yazardi, cekismeyi severdim. Bana yazacak malzeme cikardi. Saraylimi engelledim, gormuyorum, aldirmiyorum, rahatladim diyen olurdu, aa bir bakardim yazdiklarima ithafen bir seyler yazilmis gene ama alintilamadan..Hayde gene nerde kalmistik yapardik.. En sonunda hep beraber banlanirdik kimi kez polemikten.. (Bu Mune beni hep banliyordu yav.. Hep de onlarin yuzunden, ama boyle desem kabul etmez simdi.. )
Aus ile pek tartismamiz olmadi, nedense beni pek alintilamazdi, yazdiklarimi gormezden gelirdi, belki de engel listesindeydim kimbilir.. En son bir iki kez alintiladi pesinden de bir daha rastlamadim. O yuzden onun eksikligini hic hissetmiyorum.