• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mailde sorun yaşayan var mı?

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
398
Merhabalar,

Telefonumdaki mail uygulamasında açık olan Hotmail hesabım için şifre doğrulanamadı diye şifre istedi, birkaç saattir de ne live.com sayfasından ne de telefondan mail hesabıma giriş yapamıyorum...

Uzun süre bekliyorum, ardından hata veriyor. Bu akşam böyle bir sorun yaşayan kimse oldu mu? :KK64:

Yoksa hesabımı biri mi kurcalıyor acaba?:işsiz:

Evet, birkaç saattir bende de durum böyle. Arada düzelse de sorun devam ediyor.

Merhabalar,

Telefonumdaki mail uygulamasında açık olan Hotmail hesabım için şifre doğrulanamadı diye şifre istedi, birkaç saattir de ne live.com sayfasından ne de telefondan mail hesabıma giriş yapamıyorum...

Uzun süre bekliyorum, ardından hata veriyor. Bu akşam böyle bir sorun yaşayan kimse oldu mu? :KK64:

Iphone mi arada öyle hata veriyor

Geçen gün bendede oldu aynısı giriş yaptım tekrar düzeldi

Bende aynı sorunu yaşıyorım şifremi kabul etmiyor doğru olduğundan eminim. Şifremi değiştir diyorum şuanda sayfaya ulaşılamıyor diyor. Genel bir sorun olmasına sevindim.

Merhabalar,

bana da son 2 haftadır bu 3. kere olduo_O en son bugün girerken bende baya şüphelendim ama mailimde gizli yada özel bir bilgi yok diye çok sallamadım. eski tlf androiddi bu ios, ios kullanmaya başlayalı 1 ay oldu, sistem değişince ona bağlamıştım ben bilmediğim bir ayarı var demekki diye ama değil mi ki acaba:deli:

bu arada ben yeniden giriş yapabildim mailime. girememe durumu olmadı, sadece habire şifreyi soruyor telefon 2 farklı mail adresminkini de

Evet, birkaç saattir bende de durum böyle. Arada düzelse de sorun devam ediyor.

Genel bir sorundu sanırım. Akşam epey uğraştım ve sonunda girebildim.

Iphone mi arada öyle hata veriyor

Yıllardır iPhone kullanıyorum, ilk defa oldu. Dün akşam hotmailde genel olarak sorun vardı sanırım.

Geçen gün bendede oldu aynısı giriş yaptım tekrar düzeldi

Giriş yapamadım birkaç saat, o yüzden kafama takıldı ama sistemsel bir sorundu herhalde.

Bende aynı sorunu yaşıyorım şifremi kabul etmiyor doğru olduğundan eminim. Şifremi değiştir diyorum şuanda sayfaya ulaşılamıyor diyor. Genel bir sorun olmasına sevindim.

Ben de sevindim. Birkaç saat giremeyince kafama takılmıştı.

bana da son 2 haftadır bu 3. kere olduo_O en son bugün girerken bende baya şüphelendim ama mailimde gizli yada özel bir bilgi yok diye çok sallamadım. eski tlf androiddi bu ios, ios kullanmaya başlayalı 1 ay oldu, sistem değişince ona bağlamıştım ben bilmediğim bir ayarı var demekki diye ama değil mi ki acaba:deli:

bu arada ben yeniden giriş yapabildim mailime. girememe durumu olmadı, sadece habire şifreyi soruyor telefon 2 farklı mail adresminkini de

Bende de şifreyi sordu ama şifreyi doğru girdiğim halde giriş yapamadım, tarayıcıdan da giremedim. Hata veriyordu sürekli. Halloldu sonra, başka arkadaşlar da sorun yaşamış dün akşam.

Back
X