Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki faydasını gördün mü canım?Uzerinde bandrol var mi? Bende yaklasik 10 gundur mavala double lash kullaniyorum.
Ben de şaşkınım senin gibiSanki alttakiler biraz uzadi ama emin degilim. 30 gun araliksiz kullanacagim o kadar cok sey okudum ki neyi yapacagimi sasirdim. Kaslarim icin fayda gorursem inanirim
Ben de şaşkınım senin gibi
Mavalayı da duymuştum.ama unuttum.nerden, kaça aldın xanım? Hem kaş hem kirpik için değil mi?
Anladım canım.umarım faydasını görursun.Ben en basta teramiciyn yazilisi boyle olmayabilir, onu kullandim. Gratiste calisan bir gorevli onermisti, kas ve kirpiklerim icin cok yagli her gun tarayip fircalamak benim cildim yagli oldugu icin rahatsiz ediciydi.
Ben yurtdisindayim douglas kozmetik magazasinda satiliyor, internetten 12 euro civarinda bir fiyata aldim. Tr de daha pahali oluyor. Hatta birkac marka daha buldum 300 euro falan gibi bir fiyat olunca dedim bu ucuzu (hem kas hem kirprik icin) alayim.
Ay bende bugün aldım nasıl etki varmı 10 gündeUzerinde bandrol var mi? Bende yaklasik 10 gundur mavala double lash kullaniyorum.
Ay bende bugün aldım nasıl etki varmı 10 günde
Sen de mi yurt dışından aldın canım?Ay bende bugün aldım nasıl etki varmı 10 günde
evet vardıUzerinde bandrol var mi? Bende yaklasik 10 gundur mavala double lash kullaniyorum.
Hayır istanbuldayım benSen de mi yurt dışından aldın canım?