mahvoldum ben :(

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografi :( vücut çok fazla radyasyon alıyormuş :( ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde :(
aranızda birkaç kez tomografi çektiren var mı? biliyor muydunuz zararlarını? :(

arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografi :KK43: vücut çok fazla radyasyon alıyormuş :KK43: ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde :KK43:
aranızda birkaç kez tomografi çektiren var mı? biliyor muydunuz zararlarını? :KK43:

Üç ay önce ben de elim için çektirdim .

Son düzenleme:
2 kere tomog. çektirdiniz diye kanser olacağınızı düşünmüyorsunuz değil mi? Yılda 4 kereye kadar sorun olmuyormuş. Yastığın altına koyup uyuduğunuz telefonan daha zararlı değilmiş örneğin. Kuzenim de 2. kez çektirdi Çapa'da prof. aynen böyle demiş.

Kanser bir tek iki üç tomogrofi ile olmaz üç yıl önce yaklaşık bir yılda ona yakın mr ve tomografiye girdim..evet mecburdum önerilmiyor ama bişey olmadı sana önerim bol bol limon suyu iç veya limon ye atıyor üzerinden doktorum önermişti

Kanser bir tek iki üç tomogrofi ile olmaz üç yıl önce yaklaşık bir yılda ona yakın mr ve tomografiye girdim..evet mecburdum önerilmiyor ama bişey olmadı sana önerim bol bol limon suyu iç veya limon ye atıyor üzerinden doktorum önermişti
limon gerçekten atıyor mu radyasyonu vücuttan? mutlaka denicem

neden çekildi peki? ben çok üzülüyorum :KK43:

Şiddetli baş ağrım vardı 2 kere çekildi ucuncude teshis edildi malesef migren varmış işte ama bunlar 1 günde olmadı tabi. Üzülme derdi veren allah mutlaka derman da verir hem kanser değilsin bişey değilsin allah korusun bütün gün radyasyon alıp çalışan Insanlar napsin

özel değilse neden çekildiniz o kadar tomografi? ben sırf aptal takıntılarım yüzünden çekildim :(

Doktorunuz tomografi istediginde sorgulayin gercekten gerekli mi ?gereksiz yerede bir cok doktor isteyebiliyor
kesinlikle çok haklısın ama o zamanlar gözüm açık değildi.:( bu radyasyonu vücuttan atmanın yolu yok mju :(

Ayrıca başlığı görünce bişey var sandım ya

:KK43: ben çok korkuyorum.1 tomografi çekilen insan atom bombası atılan yere 2.5 km uzaklıktaki insan kadar radyasyon alıyormuş :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Netten mi okuyosun bunları allahım ya :) bişey olmaz canım korkma

Back
X