yooo emacım .Buda kendini aşamadı sürekli doğu teması , kendide iğrenç filmleride iğrenç
bu filmler yurtdışında oynatılıyor sanıyorlar ki bütün Türkiye öyle ilkel , abartıyor ve genelde filmlerde bir 60 yıl geriye gidiyor oysaki kürtlerin yaşamı yansıttığından çok farklı ,neyin kafası bu anlamadım
Bizim muhattabımız terör örgütü mü olmalı yoksa seçimle başa gelmiş, "ülkenin asayişinden sorumlu" kişiler mi? Kimi görevlendirdiysen ona hesap sorarsın.
Ne yapması gerekiyor ya devletin.Masa başında uzlaşmaya çalıştı kabul etmediler,döndüler.Defalarca analar ağlamasın denildi,iyilikle halletmeye çalışıldı olmadı.O zaman da teröristle masa başına oturulur mu denildi.Ne yapılsın,sineye mi çekilsin,ülke bölünsün mü?Akşam haberlerde çıkan cephaneliklerini görmediniz herhalde.Bizim muhattabımız terör örgütü mü olmalı yoksa seçimle başa gelmiş, "ülkenin asayişinden sorumlu" kişiler mi? Kimi görevlendirdiysen ona hesap sorarsın.
Bunun cevabını bende değil onlarda aramalısınız. Hep yanlış yerlere soruyorsunuz soruları. Devletin başında olmak imtiyaz verdiği gibi sorumluluk da yükler. Orada yaralı halde bekleyen insanların sorumluluğu mesela. Bunu üstlenmek zorundalar.Ne yapması gerekiyor ya devletin.Masa başında uzlaşmaya çalıştı kabul etmediler,döndüler.Defalarca analar ağlamasın denildi,iyilikle halletmeye çalışıldı olmadı.O zaman da teröristle masa başına oturulur mu denildi.Ne yapılsın,sineye mi çekilsin,ülke bölünsün mü?Akşam haberlerde çıkan cephaneliklerini görmediniz herhalde.
Mahsun'un derdi Kürtleri mi savunmak.Aynı kişi Ahmet Kaya olayında kürtçe şarkı söyledi diye yuhalayan ,alkış tutan kişi değil miydi?Kapak mı yapmış şimdi kendince?Sırf KIRMA (!) olmamak için sivil ölüm olunca 3 maymunu mu oynasın, oley yaşasın her şey güllük gülistanlık mı desin ?
Bizim muhattabımız terör örgütü mü olmalı yoksa seçimle başa gelmiş, "ülkenin asayişinden sorumlu" kişiler mi? Kimi görevlendirdiysen ona hesap sorarsın.
Ben devleti soykırımcı ilan etmedim. Hatta açık konuşayım şu son olaylar patlak vermeden önce uzlaşmaya çalışıyorlar ne güzel diye düşünüyordum. Yanılmışım. Görüyorum ki ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ben halktan biri olarak yanılabilirim, medyada gördüğüm de kısıtlı, bu konularda bilgi ve birikimim de. Dahası sorumlu olan ben değilim. Ama devlet yanılamaz. Elinde istihbarat güçlerini bulunduruyorsa, devlet kudretine sahipse ve bunu kullanabiliyorsa -ki doğru kullanamamış anlaşılan- devlet önünü görmek zorunda.Bizim muhatabımız devlet , devlet asayişden sorumlu , çözümü biz değil devlet bilecek diyoruz da hep ...
İş devletin terör politikasını eleştirmek boyutunu aşıp suçlamak , soykırımcı ilan etmek noktasına gelince ... biz hep her şeyi devletten daha iyi biliyoruz nedense ?
Mahsun da Kurt, hem de Diyarbakirli. cocukluk hatiralari ile dolu Sur'un operasyonlarda yerle bir oldugundan ve butun hatiralarinin yikildigindan bahsediyor. Ahmet Kayayi ise PKK destekcisi oldugu icin yuhalamistir belki.Mahsun'un derdi Kürtleri mi savunmak.Aynı kişi Ahmet Kaya olayında kürtçe şarkı söyledi diye yuhalayan ,alkış tutan kişi değil miydi?
Derdi kürtleri savunmak değil de insanlığı, sivil halkı savunmak olabilir mi? Bu arada PKK yandaşları zerre hazzetmezler Mahsun Kırmızıgül'den onlara göre de tam bir yalaka, arafta kalmak böyle bir şey olsa gerekMahsun'un derdi Kürtleri mi savunmak.Aynı kişi Ahmet Kaya olayında kürtçe şarkı söyledi diye yuhalayan ,alkış tutan kişi değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?