• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahsun Kırmızıgül: Bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz Ey Başbakan?

tantanis tantanis

Evet doğru hamleleri olmadı .
Evet istihbarat açığı yaşandı .
Evet akıl almaz bir şekilde çözüm sürecinde meydanı , düşmana sırt dönüp boş bıraktılar .

Ama devlete hesap sormakla , devleti soykırımcı /katliamcı addetmenin aynı olmadığını düşünüyorum yine de .

(mahsun Kırmızıgülün yazıları üzerinden cevap veriyorum , şahsın adına böyle itham ettin demiyorum , yanlış anlama )

tantanis tantanis

Evet doğru hamleleri olmadı .
Evet istihbarat açığı yaşandı .
Evet akıl almaz bir şekilde çözüm sürecinde meydanı , düşmana sırt dönüp boş bıraktılar .

Ama devlete hesap sormakla , devleti soykırımcı /katliamcı addetmenin aynı olmadığını düşünüyorum yine de .

(mahsun Kırmızıgülün yazıları üzerinden cevap veriyorum , şahsın adına böyle itham ettin demiyorum , yanlış anlama )
Aynı şekilde düşünüyoruz bu noktada. Devlet kesinlikle sorumsuzca davrandı. Onun sorumsuzluğunun faturası da sivil halka kesildi.

Ama soykırım yapıyor diyemem.

Sağlıkçıları bile bile tehlikeli bölgelere göndermek doğru değil evet. Ama yaralıları güvenli bölgeye getirin de ne demek? Askerin var senin. Tankların bunun için var olsun bir kez de. Git al getir güvenli bölgeye bu kadar mı zor?
Tam on iki gün önce babam görevden döndü çok şükür
Omzu , kolu sargıda
Bunada şükür dedik
Tamda bu dediğini yaparken yaralanmış onların hastasını taşırken ...
Bilmem anlatabildim mi?

Back