Önceki konularınızı bilmiyorum o konulara yorum yapmayacagim. Ben hayatımda seviştikten sonra 3 4 kere anca dus almışımdır yaz gunudur falan yani hiç anlamadığım bir şey o, bana göre öncesinde dus alırsın mis gibi sevisirsin. Ayrıca evet siz daha istekli olursanız ereksiyon sorunu azalabilir. Azalmayadabilir. Denemeden bilemezsiniz, iki türlü de mümkün. Eşinizin hoşuna giden şeyler varsa, siz de rahatsız olmuyorsaniz yapmanız daha iyi olmaz mı? Benim istediğim şeyleri eşim yapmazsa kim yapacak yani düşünüyorum da? Ama istemediğiniz, sağlıksız ya da sizi o an moddan çıkaracak seylerse oturup böyle böyle der yapmazsınız tabi ki haklı olarak. Ben ortak yol bulma taraftarıyım. Adam demiş ki benle konuş, e ne var şimdi şunda yani şunu yapmayacak kadar beğenmiyorsan sevisme de evli de kalma? Ha eğer adam seni moda sokamadigi için isteksizsen sen de ben şunu şunu istiyorum, hoşuma gidiyor dersin o yapar. Ama hiç canın istemiyorsa kimseye de bir şey demek düşmez, tamamen senin iraden ve bedenin bu. Bu durumda da oturur konuşur bir yol bulur ya da ayrılırsınız.