- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
İsteksiz olduğunuzu anlaması onu istemediginizi yada bu isi düzgün yapmadığını o an düşünmesi buna sebeb olabilir gibi geldi bana daEşimle yaşadığımız bir problemden bahsetmek istiyorum. Eşim ilişki konusunda istekli biri. Ben o kadar değilim açıkçası. Bazen istemesem de sürekli dile getirdiği için yapmak zorunda kalıyorum yine de elimden geldiğince birşeyler yapıyorum tamamen pasif değilim. Ancak eşim bir süredir ilişki anında sertleşmenin kaybolması problemi yaşıyor. Şu ana kadar suçlayıcı birşey söylemedim. Ama bugün bana sen isteksiz olduğun için oluyor diye çıkıltı ve baskı yapmaya başladı. Bu durum benden kaynaklı olabilir mi tamamıyle artık gerçekten iyice soğumaya başladım tavırlarından. Bir doktora görünmeli diye düşünüyorum ben ona birşey demexken üstüne o bana baskı yapıyor
.
Cehalet mutluluktur mu desinEsiniz siddete meyilli bir adamdi diye hatirliyorum. Cinsel konular erkekleri sinirlendiriyor, hoş olmayan seyler yaşayabilirsiniz. He deyip geçin
Cehalet mutluluktur mu desin
Her gün cinsellikle ilgili bir söylemi oluyor genelde çok sık yapmıyorux bazen haftada 2 3 oluyor bazen iki haftada bir ama ona kalsa haftada 5 kere isterDoktora gitsin sizle ne alakası var? İnsanın dabir eşşek saati olur bir de eşşek vakti. Her dakka her gün o şeyi mu isteyeceksiniz? Okurken sinirlendim valla
Susuyorum da artık gına geldi. İlişki sırasında konuş diyor bana onu heyecanlandıracak şeyler söylemiyormuşum.Konu sahibi icin susmak daha iyi olacaktir. Esi şiddete meyilli bir adam. Bosanmiyor da. En dogrusu susması olur
Yapamıyormuş bacım, istese ne olacak ? Sen de bir ilginçsin haa.lafa bakıyor, icraate bakacağına.bu kocanın anladığım kadarıyla tek elle tutulur yanı cinsel isteğiymiş.öyle diyorlar.bari onu mu öveyim diyorsun ne diyorsun anlamadık kiHer gün cinsellikle ilgili bir söylemi oluyor genelde çok sık yapmıyorux bazen haftada 2 3 oluyor bazen iki haftada bir ama ona kalsa haftada 5 kere ister
Gitmeye pek niyeti yok. Bana oku birşeyler öğren vs diyor. Ya da aile terapistine gidelim diyorYoksa siz randevu alıp doktora filan gitmesini mi bekliyordunuz? Keşke tek sıkıntınız bu olsa , bu devede kulak nerdeyse..
Banyo yapmışım ne güzel uyuyacağım hadi yapalım diyor mesela istemediğimi bile bile zorluyor sonra isteksizsin ondan olmuyo diyorİsteksiz olduğunuzu anlaması onu istemediginizi yada bu isi düzgün yapmadığını o an düşünmesi buna sebeb olabilir gibi geldi bana da
Siz hangi zamanlarda istiyorsunuzBanyo yapmışım ne güzel uyuyacağım hadi yapalım diyor mesela istemediğimi bile bile zorluyor sonra isteksizsin ondan olmuyo diyor
Gitmeye pek niyeti yok. Bana oku birşeyler öğren vs diyor. Ya da aile terapistine gidelim diyor
sizle hic alakasi yok. erkekler genelde boyle yapiyor sanirim. sirf kompleks yaptiklari icin sizin hatanizmis gibi davranarak sorunu ortmeye calisiyorEşimle yaşadığımız bir problemden bahsetmek istiyorum. Eşim ilişki konusunda istekli biri. Ben o kadar değilim açıkçası. Bazen istemesem de sürekli dile getirdiği için yapmak zorunda kalıyorum yine de elimden geldiğince birşeyler yapıyorum tamamen pasif değilim. Ancak eşim bir süredir ilişki anında sertleşmenin kaybolması problemi yaşıyor. Şu ana kadar suçlayıcı birşey söylemedim. Ama bugün bana sen isteksiz olduğun için oluyor diye çıkıltı ve baskı yapmaya başladı. Bu durum benden kaynaklı olabilir mi tamamıyle artık gerçekten iyice soğumaya başladım tavırlarından. Bir doktora görünmeli diye düşünüyorum ben ona birşey demexken üstüne o bana baskı yapıyor
.
Cinsel ilişki zaten duş aldıktan sonra olur. Bütün günün teriyle mi yapacaksınız?Banyo yapmışım ne güzel uyuyacağım hadi yapalım diyor mesela istemediğimi bile bile zorluyor sonra isteksizsin ondan olmuyo diyor
Cinsellikle ilgili birşeyler öğrenecekmişimValla okudum ezberledim karısına insan gibi davranmayanların pipisi kalkmıyormuş güzel davrananlar da en az iki kere yapıyormuş tek seferde de, deli mi ne , ne okuyacakmışsınız
Anladığım kadarıyla kocanız tam bir ömür törpüsü. Gıcıklık abidesi.off size mutluluklar.Susuyorum da artık gına geldi. İlişki sırasında konuş diyor bana onu heyecanlandıracak şeyler söylemiyormuşum.