• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

kıyaslama yap demiyorumkii kimse mükemmel değildirr.. sadece bu ülkeye az yada çok emeği faydası olan liderlere teşekkür etmek bu kadar zormuu neden kıyaslama ihtiyacı hissediyorsunuzz..
ben değil sizler kıyaslıyorsunuz . ben Atatürkle ne eceviti ne erdoğanı ne de demireli özalı kıyaslamam. kıyas kabul etmez çünkü

sadece gülüyorum neden korkuyorsunuz merek ettimm..o_Oo_O

Korkmuyorum sadece senin ve saz Ekibinin saçma sapan birilerine bişey dayatan tavırlarınızdan sıkıldım.
İster gül ister ağla.
İkisi de beni bağlamıyor artık.
Soru soruyorsunuz, cevapları okumadan 'eğlendik dimi ihihi okumadık ki ama hohoho' tarzı yorumlar.
Sayenizde şu bölümde fikrimizi yazmak bile zul geliyor.

Insanlari yakan, gazlayan, kendi irkindan baska irki tanimayan birisi icin tüm tarih diktatör yaziyor. Bilmiyormuydun simdi bunu sen ? Sasirdim dogrusu.
Bilmiyordum ya ne demezsin..Konu Hitler değil dedim misal dedim..Asıl konu diğerine verilen basiretsiz cevap dedim.Hala verecek cevap olmadığından takılıp kaldınız Hitlere..Neyse ne cımbızla kelime seçip işine gelene cevap verin siz, iyi günler herkese.

Atatürk ve diğer siyasetçileri karşılaştırmak nasıl kafaysa

Atatürk e öyle büyük minnet borçluyuz ki ne yapsak ödenmez

şimdikilere ne borçluyuz

borçlu değil alacaklıyız

Evet izin veriliyor, bunu bende anlamis degilim.
ya tam anlamadım ben kaçırdım o sıra kk da. Ban kalktı mı? Her bölümde BDV de bile?
Seçim sonuna kadar mı?
Bu kısmı biri açıklayabilir mi?
Bir ban muhabbeti döndü.
Ama banlı olan arkadaşlar var.

yahu şaşıyorum sana o yazdı sende yazdın şimdi ise nasıl izin veriliyor bunlara diyorsun pes olivyaaa..
bak insanların bir sabır noktası var.
sana her topikte biri alıntı yapıp sidikli derse sadece burada değil ,artık dayanamazsın.
olivianında yaptığı buydu.
bak bana şu ana kadar ne bir küfre ne bir hakarete aynı şekilde cevap vermedim.
reeldede böyle değilim ama sabır noktamında sınırını aşanlar var. annemi hayat kadını örneğiyle damgalamaya çalışan biri gibi.
son demlerimdeyim kısaca, şirazeden çıkaracaklar deli raşitin torununu . sonra burası alev alacak

Son düzenleme:
Korkmuyorum sadece senin ve saz Ekibinin saçma sapan birilerine bişey dayatan tavırlarınızdan sıkıldım.
İster gül ister ağla.
İkisi de beni bağlamıyor artık.
Soru soruyorsunuz, cevapları okumadan 'eğlendik dimi ihihi okumadık ki ama hohoho' tarzı yorumlar.
Sayenizde şu bölümde fikrimizi yazmak bile zul geliyor.
soruyorsunuz,, eğlendikmi,, hoho ho o kelimeler bana ait değildir olamazda şahısları genele bağlama hayyal... sadece neden diye soruyorum neden karşıt görüşlü bir arkadaş güzel bir yazı yazdımı onu beğenmekten ve alkışlamaktan ve evet arkadaşım bu konuda sana hak verdim demekten korkuyorsunuz diye basit bir soru sordummm..

ya tam anlamadım ben kaçırdım o sıra kk da. Ban kalktı mı? Her bölümde BDV de bile?
Seçim sonuna kadar mı?
Bu kısmı biri açıklayabilir mi?
Bir ban muhabbeti döndü.
Ama banlı olan arkadaşlar var.

yok canım sadece siyasette kalktı ama önemli kişi ve kurumlara hakaret ban sebebi yine, din konuşmak yine yasak
ama sanırım üyeler arası hakaret için hiç bir kural yok şuan...

şu yazdığın bile iğrenç.. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum, kışkırtma amaçlı. Yoksa tartışma niyetinde olan insan her görüşe saygılı olur.
Acayip şok yaşadım.
cok tesekkür ederim, bende ayni görüsteyim ama Kakao ve Ben Kakao ve Ben anlamak istemiyor n e d e n s e !

Kakao ve Ben Kakao ve Ben bana degil, git yönetime sor, merak ettiklerini hayatim.
olivya dedinki beni kınadığın gibi onuda kınadınmı.. kınadıysan samimiyetine inanacağım dedin ve belgelerle senden önce onu kınadığımı gördünnn.. şimdiii... cevabını bekliyorum vereceğin bu cevaptada senin ne kadar samimi olduğunu anlayacağımm.. bekliyorum olivya...

yok canım sadece siyasette kalktı ama önemli kişi ve kurumlara hakaret ban sebebi yine, din konuşmak yine yasak
ama sanırım üyeler arası hakaret için hiç bir kural yok şuan...
aa enteresanmış.. O yüzden herkes birbirine kusuyor içindekini.
Ama cidden bu kadar beklemiyordum. Kurallar genel çerçevede belliyse yine eski hali daha güzeldi.

aa enteresanmış.. O yüzden herkes birbirine kusuyor içindekini.
Ama cidden bu kadar beklemiyordum. Kurallar genel çerçevede belliyse yine eski hali daha güzeldi.

evet banlar kalktığından beri buralar bayağı bi karıştı...

olivya dedinki beni kınadığın gibi onuda kınadınmı.. kınadıysan samimiyetine inanacağım dedin ve belgelerle senden önce onu kınadığımı gördünnn.. şimdiii... cevabını bekliyorum vereceğin bu cevaptada senin ne kadar samimi olduğunu anlayacağımm.. bekliyorum olivya...
ne cevabı,
mesajımı oku bir önceki.
oliviaya sadece bu konuda değil başka konudada devamlı sidikli yazdı bu şahıs ve buradada devam etti. artık herkesin bir sınırı olduğunu unutmayın.
susup yarabbi şükürmü demeliydi

şu yazdığın bile iğrenç.. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum, kışkırtma amaçlı. Yoksa tartışma niyetinde olan insan her görüşe saygılı olur.
Acayip şok yaşadım.
şu yazdığın bile iğrenç derkenn seviyesizliğin dibi görülmüş dün gece bumudur pes valla

Pek inandirici gelmedi ne yazikki. Benimle ugrastigin kadar kizkurusuyla ugrasmiyorsun ve herkes biliyorki sen benimle sohbet etmek icin can atiyorsun. Ve bende diyorumki Kakao ve Ben Kakao ve Ben gerek yok, benimle ugrasma.
Git kiminle derdin varsa onunla ugras.
Herkes herkesle arkadas olacak diye birsey yok. Git kafa dengi arkadaslarinla sohbet et. Neden karsi görüste oldugunu bile bile zorlayarak insanlari rencide ediyorsun ?

ne cevabı,
mesajımı oku bir önceki.
oliviaya sadece bu konuda değil başka konudada devamlı sidikli yazdı bu şahıs ve buradada devam etti. artık herkesin bir sınırı olduğunu unutmayın.
susup yarabbi şükürmü demeliydi
orası beni ilgilendirmez oky ben oradada tepkimi verdim ben şu anı kastediyorum.. olivyanın benim yazımı kınadığın gibi onuda kınadıysan ...samimi olduğunu anlayacağım dedi ve ee kınadığımı gördü işte burası beni ilgilendirir.. ve cevabını bekliyorum kendim içinn.. çokmu zorr olivyanın kakao kınamışsın teşekkür ederim demesii çokmu zorr.. ve lütfen bir daha bana objektiflikten sakın bahsetmeyin çokmu zor okyy çokmu zorr..

Back
X