huzur evi değilde sığınma evi filan olmuyormuKadınlar Kulubünün güzel melekleri merhaba.
Derdimi kısaca anlatmak gerekirse; senelerdir yan binamızda yaşlı bir çift otururdu. herkes çok iyi tanırdı onları.
kadın alzheimer oldu, her gün dışarı çıkıp evin yolunu kaybediyor. ya biz getiriyoruz eve ya da polisler.
kocası kadını bu haliyle sürekli dövüyor ve küfür ediyor, bi ölmedin gitti diyor.
hepimizin yureği parçalanıyor.
kadın 70 küsur yaşında, artık bizi de tanımıyor.
güya adamın parası yokmuş huzurevi için.
Ankara mamakta yaşıyoruz.
bilen, fikir yürüten, bir şey öneren yazsın ne olur
Cocuklari yok mu?
huzur evi değilde sığınma evi filan olmuyormu
yani devlet parası olmayanlarıda himaye ediyorya, rehabilitasyon merkezlerinde oluyor sanırsam
Telefon numarası yazan bi bileklik taksanız, kaybolmasın en azindan
Çok üzülüyorum yaşlılara ve çocuklara Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp yardıma muhtaç etmesin .
Belediye ye yada valilige haber verseniz
en takın huzur evi ve rehabilitasyon merkezine dilekçe yazın gelin baksınlar bu kadar parası olmaya ücretsiz bakım var yazık ya kadın dayak yemesin .
benim evimin yakınlarında rehabilitasyon merkezi var o kadar çokmuşki kimsesiz ve hatta kimseli ama terkedilmişCanım çocukları var, bir süre yanlarına aldılar. kadın kendi evi dışında başka evde tuvaletin yerini öğrenemiyomuş. o eve heryere şey yapmış yani. o yüzden geri getirmişler. ay benim anam yapsa öyle bişey anamı öpe öpe toplarım be. ama bunlardan hayır yok.
Sığınma evinin şartlarını karşılamış olmuyo canım.
aslında bunun için yarın büyükşeh,ir belediyesinin arıyıp sorayım diyorum.
Tatlım kadının gerekirse üstünden kitlesin adam ama adamın umrunda değil. eminim o bilekliği adam çıkarır kolundan kaybolsun diye yaa işkence yapıyo resmen.
duymaz gizli tutuluyor bilgiler bakın ben de şuan huzur evinde stajyerim sosyal çalışmacı olarak, mutlaka gidin dilekçe verin çok önemli yaniBi yere benim haber verdiğimi duyarsa kocası beni de gebertir kesin. gizli gizli götüreyim bu işi. ben de dayak yemesine çooook üzülüyorum. kadının seslerini duyuyomuş komşular.
benim evimin yakınlarında rehabilitasyon merkezi var o kadar çokmuşki kimsesiz ve hatta kimseli ama terkedilmiş
ama sahip çıkılıyor , ilgilenirseniz başarırsınız ve Rabbim sizden razı olsun, sizi , sizin gibileri, savunmasızları darda bırakmasın inşaallah
duymaz gizli tutuluyor bilgiler bakın ben de şuan huzur evinde stajyerim sosyal çalışmacı olarak, mutlaka gidin dilekçe verin çok önemli yani
Ne bicim evlat onlar be, onlar cocukken etrafa yaptiklarinda kim topluyordu acaba.
Insanliktan nasibini almamislar. Yaziklar olsun.
Geceleyin bizi uzdun gıız.Bi yere benim haber verdiğimi duyarsa kocası beni de gebertir kesin. gizli gizli götüreyim bu işi. ben de dayak yemesine çooook üzülüyorum. kadının seslerini duyuyomuş komşular.
bizim burdaki devletin canım özel değil, uzakta olsa tel ile bilgilendirme kabul etmiyorlarmı acabAmin canım, peki senin ordaki özel mi? araştırdım bizim bursa iki tane belediyenin var, onlar da bize çok uzak.
AA orda mısın süpermiş ya ben de öyle bir yerde çalışmayı çok isterim. yarın acilen arıcam dediklerine göre de dilekç.e yazcam canım çook teşekkür ederim.
Sorma tatlım, benim anneme babam o yaşta bi fiske vursa dünyayı yakarım yani.
Geceyle bizi uzdun gıız.
Allah senden razi olsun bu iyiliği yap yazik kadina.
İyiki böyle duyarlı insanlarımız var iyiki actin bu konuyu kadin kurtulunca tekrar aç lütfen
yarın ilk iş arıcam, biraz da komşularla konuşurum gerekirse. her gece her sabah iki posta polis geliyo kadını getiriyo. binanın önüne bırakıyo. kadın binaya bakıyo çıkıyo yine dışarıu yürümeye başlıyo. yani bu kadına ciddi şekilde bakılması lazım.bizim burdaki devletin canım özel değil, uzakta olsa tel ile bilgilendirme kabul etmiyorlarmı acab
birde bi arkadaşın dediği gibi valilik belki alır oraya götürür