Magnum Double Reklam Müziği

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.871
8.379
723
00372583bs8.jpg

Buda günlerce aradığım şarkılardan biri oldu..Diğerleri gibi ilgi çeker,beğenilirmi bilemiyorum ama reklam sık sık yayında..LOST dizisinin yakışıklı karakteride reklamda rol alınca çoğu izleyici tarafından dikkat çekti..Müziğini ilk duyduğumda beğendim ve arıyordum,sonunda bulduk..Louie Austen-Glamour Girl..Sizinde beğeninize sunulur..İyi dinlemeler..

parçayı eklemeye çalıştım ama malesef forumumuzda mp3 ekleme gibi bir özellik yok:((

Son düzenleyen: Moderatör:
cok guzel bir sarki bugun arastirirken senin yazinida gordum keske daha once bu sitede baksaymisim:1rolleyes: yinede belki bilmeyenler vardir paylasimin icin tesekkurler

00372583bs8.jpg

Buda günlerce aradığım şarkılardan biri oldu..Diğerleri gibi ilgi çeker,beğenilirmi bilemiyorum ama reklam sık sık yayında..LOST dizisinin yakışıklı karakteride reklamda rol alınca çoğu izleyici tarafından dikkat çekti..Müziğini ilk duyduğumda beğendim ve arıyordum,sonunda bulduk..Louie Austen-Glamour Girl..Sizinde beğeninize sunulur..İyi dinlemeler..

parçayı eklemeye çalıştım ama malesef forumumuzda mp3 ekleme gibi bir özellik yok:((

Çok saol canım ya bende böyle bir başlık açacaktım bu şarkıyı arıyordum....süprizzzzz

aynen kızlar kesinlikle süper şarkı normalde reklamda değil başka yerden duysam bu kadar etkiler miydi bilmem ama reklamında etkisi var fazlasıyla :))

rica ederim.. kızlar lime wire gibi paylaşım programlarnız varsa rahatlıkla bulabilirsiniz onun dışında parça bulmak çok kolay değil

Back
X