• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Magnorm magnezyum'u gönül rahatlığı ile kullananlar..?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Reçetesinde 'gebelerde net bir bilgi yoktur' gibi bir bilgi var bilirsiniz arkadaşlar.
Eminim ilk seferinde benim gibi sıkıntı yaşayan çoktur bu konuda.
Sizce rahat rahat kullanmalı mıyım?Klasik bir soru ama dr sorun olsa vermez magnezyumu değil mi?

Reçetesinde 'gebelerde net bir bilgi yoktur' gibi bir bilgi var bilirsiniz arkadaşlar.
Eminim ilk seferinde benim gibi sıkıntı yaşayan çoktur bu konuda.
Sizce rahat rahat kullanmalı mıyım?Klasik bir soru ama dr sorun olsa vermez magnezyumu değil mi?

sevgili arkadaşım magnorm magnezyum nerdeyse tüm hamilelerin kullandığı tabletlerdir. sakıncası olsa onca doktor vermez, ve oncaa gebe kullanmazdı. bende 4 aydır kullanıyorum hemde aralıksız. çünkü dayanılmaz bacak ağrılarım ve uyuşmalarım, kasılmalarım oluyordu. bunu içmeye başladıktan sonra kendimi iyi hissediyorum. bana çok faydası oldu yani. gönül rahatlığıyla kullan bence.

cnm bende yaklasık 1 aydır kullanıyorum.ilk başlarda tuhaf gelıyordu tadı ama alıstım galıba artık.daha oncelerı cok sık kramplarım oluyordu.allaha şükğr kı kullandıgımdan berı hıc olmadı.endişe etme yani.:nazar:

cnm bende yaklasık 1 aydır kullanıyorum.ilk başlarda tuhaf gelıyordu tadı ama alıstım galıba artık.daha oncelerı cok sık kramplarım oluyordu.allaha şükğr kı kullandıgımdan berı hıc olmadı.endişe etme yani.:nazar:

Geçmiş olsun mucizem.
Ne güzel ağrıların geçmiş.
Benim bi kaç gündür yok çok şükür,zaten ılık ılık çok hafifti kasık ve bel ağrısı.
Yalnız magnorm için dr,7.aydan sonra kullanabilir demiş.
Bazı arkadaşlar 5.ayda başlamış.
Sanırım senin haftanda 5.aya denk geliyor.

ben 16. haftadan itibaren aralıksız kullanıyorum çok da faydasını gördüm aklına kötü şeyler getirme magnezyum da vücudun ihtiyaç duyduğu bir mineral sonuçta..

banada dr bu hafta kalsıyumla megnezyum verdi.toplamda 5 tane ılacım oldu demır vıtamın balık yagı.
sızınde bu kadar cok ılacınız var mı?
bırde bu ilaçları kullanırken dıkkat etmem gereken bişey var mı?mesela cay sut falan içmemek gibi..yada demir ilacıyla kalsıyum pespese içilir mi ki:KK51:bilginiz var mı bu konuda acaba?

dr bana da magnezyumla kalsıyum verdı ama çok kötü tadı ya..:mad:
dr sizede hergün mü için dedi?arada içmemenin bi sakıncası var mıdır ki?bı gun bırını bı gun bırını ıçsem:KK51:benimde belim çokk agrıyor,hatta bazen kitlenip kalıyorum yururken..
tesekkur ederim

dr bana da magnezyumla kalsıyum verdı ama çok kötü tadı ya..:mad:
dr sizede hergün mü için dedi?arada içmemenin bi sakıncası var mıdır ki?bı gun bırını bı gun bırını ıçsem:KK51:benimde belim çokk agrıyor,hatta bazen kitlenip kalıyorum yururken..
tesekkur ederim
Osteocare tab kullanıyorum bende.doktor günde 2 dedi ama 1 içiyorum.senin gibiydim kitleniyodum ama çok iyi geldi;)doktorunla konuşup değiştir istersen ilacı.

Doktorum bana da saşesini verdi kramplarım nedeniyle iki kez falan içtim ancak içeriğini okuyunca çok fazla katkı maddesi vs. olduğunu görünce kestim.Hekimimle de paylaştım.Eğer şikayetin yoksa içmeyebilirsin artık dedi.Onun yerine maden suyu , badem , kabak çekirdeği gibi gıdalar tüketiyorum.En iyisi doğal yolla almak sanırım magnezyumu.Ama şikayetlerim çok ağır olsaydı mecbur kullanacaktım :(

Osteocare tab kullanıyorum bende.doktor günde 2 dedi ama 1 içiyorum.senin gibiydim kitleniyodum ama çok iyi geldi:KK66:doktorunla konuşup değiştir istersen ilacı.
osteocare dediğiniz hap gibi mi eritmeli mi yine?
hapsa hemen dr a söyleyıp ona geçmem lazım:cool:

Back
X