Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reçetesinde 'gebelerde net bir bilgi yoktur' gibi bir bilgi var bilirsiniz arkadaşlar.
Eminim ilk seferinde benim gibi sıkıntı yaşayan çoktur bu konuda.
Sizce rahat rahat kullanmalı mıyım?Klasik bir soru ama dr sorun olsa vermez magnezyumu değil mi?
doktor verdiyse neden endise ediyorsun anlamadim.alti üstü magnezyum.ilac degilki.
cnm bende yaklasık 1 aydır kullanıyorum.ilk başlarda tuhaf gelıyordu tadı ama alıstım galıba artık.daha oncelerı cok sık kramplarım oluyordu.allaha şükğr kı kullandıgımdan berı hıc olmadı.endişe etme yani.![]()
banada dr bu hafta kalsıyumla megnezyum verdi.toplamda 5 tane ılacım oldu demır vıtamın balık yagı.cnm bende yaklasık 1 aydır kullanıyorum.ilk başlarda tuhaf gelıyordu tadı ama alıstım galıba artık.daha oncelerı cok sık kramplarım oluyordu.allaha şükğr kı kullandıgımdan berı hıc olmadı.endişe etme yani.![]()
dr bana da magnezyumla kalsıyum verdı ama çok kötü tadı ya..cnm bende yaklasık 1 aydır kullanıyorum.ilk başlarda tuhaf gelıyordu tadı ama alıstım galıba artık.daha oncelerı cok sık kramplarım oluyordu.allaha şükğr kı kullandıgımdan berı hıc olmadı.endişe etme yani.![]()
Osteocare tab kullanıyorum bende.doktor günde 2 dedi ama 1 içiyorum.senin gibiydim kitleniyodum ama çok iyi geldidr bana da magnezyumla kalsıyum verdı ama çok kötü tadı ya..
dr sizede hergün mü için dedi?arada içmemenin bi sakıncası var mıdır ki?bı gun bırını bı gun bırını ıçsembenimde belim çokk agrıyor,hatta bazen kitlenip kalıyorum yururken..
tesekkur ederim
osteocare dediğiniz hap gibi mi eritmeli mi yine?Osteocare tab kullanıyorum bende.doktor günde 2 dedi ama 1 içiyorum.senin gibiydim kitleniyodum ama çok iyi geldidoktorunla konuşup değiştir istersen ilacı.
Evet canım hap.devlet ödemiyor 30 tab 25 tl galiba.bide 90 tab varosteocare dediğiniz hap gibi mi eritmeli mi yine?
hapsa hemen dr a söyleyıp ona geçmem lazım![]()
tmm cnm Allah razı olsun.sırt ustu yatamaz oldum ağrıdan,eritmeliyi düzgünde kullanamadım.yarın dr a soyleyeceğim inş.Evet canım hap.devlet ödemiyor 30 tab 25 tl galiba.bide 90 tab var![]()