- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Devamı gelmiyor ama kısmetim bağlandı bir okuyup üfleyen olsaydıYok sen ilk 5 tesin garanti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devamı gelmiyor ama kısmetim bağlandı bir okuyup üfleyen olsaydıYok sen ilk 5 tesin garanti![]()
Ben okuyayımDevamı gelmiyor ama kısmetim bağlandı bir okuyup üfleyen olsaydı![]()
Devamı gelmiyor ama kısmetim bağlandı bir okuyup üfleyen olsaydı![]()
Okuda bir ferahlayayimBen okuyayım![]()
Nerde görülmüş beni okuduğu hep ellere
Ben şokÜflüyorum inşallah Canfeb alacak![]()
Sen daha yeni oldun sayılır otur oturduğun yerde bunu cantanem alsınBen şok![]()
İnşallahSen daha yeni oldun sayılır otur oturduğun yerde bunu cantanem alsın![]()
Valla çok zor şartlar altında çalışıyorum. Bunu bilin yeterliEllerine sağlık canım çok güzelyazık değil mi sana kuccucuk bebeyle yoruyosun kendini
bunu yapan olur mu diye merak la bekliyordum
![]()
Bende diyorum, yanlış yere ben mi yazdımAna hatlar karışmış buraya yazmışım![]()
İnşaallah canımSen daha yeni oldun sayılır otur oturduğun yerde bunu cantanem alsın![]()
Bugün kafam biraz dalgın yoksa ben sana üflüyorumİnşaallah canım
Bende diyorum, benim tarifin altında Canfeb için dualar ediliyor![]()
Kimin kime üfledigi belli değil vallaBugün kafam biraz dalgın yoksa ben sana üflüyorum![]()
Kız ben den alâ üfürükçü mü tanıyorsunKimin kime üfledigi belli değil valla
Sagol. Arada bir üfle sen![]()
Ben de arada konu başlığına bakıyorum nerdeyiz diyeBende diyorum, yanlış yere ben mi yazdım![]()
TanımıyorumKız ben den alâ üfürükçü mü tanıyorsun