- 21 Ocak 2018
- 8.235
- 20.237
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
Eline saglik çok hoş gözüküyor
Sagolun kizlarEline emeğine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline saglik çok hoş gözüküyor
Sagolun kizlarEline emeğine sağlık
TeşekkürlerÇok güzel olmuşcanım ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum çok güzel görünüyorMalzemeler
Bir litre süt
Bir su bardagı şeker
İki yemek kaşığı un
İki yemek kaşığı nişasta
Bir kutu krema
Bir yumurta sarısı
suslemek icin çilek ve yulafli bisküvi :)
biskuvilerimizi rondodan geciriyoruz cicleklerimizide yikayip temizliyoruz. Bir tencereye krema haric diger muhallebi malzemelerini koyup pisiriyoruz. Pisip biraz soguduktan sonra kremayi ekleyip mikserle cirpiyoruz. Muhallebi hazir diledigimiz gibi süsleyip sunabiliriz:)
Eki Görüntüle 2734179 Eki Görüntüle 2734180 Eki Görüntüle 2734181 Eki Görüntüle 2734182 Eki Görüntüle 2734183 Eki Görüntüle 2734184 Eki Görüntüle 2734185 Eki Görüntüle 2734186 Eki Görüntüle 2734187 Eki Görüntüle 2734190 Eki Görüntüle 2734192 Eki Görüntüle 2734191 Eki Görüntüle 2734194
Sagol canimEllerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum çok güzel görünüyor
Görmeyeli sen hamilemi kaldın yoksa benmi hatırlamiyorum canım hayırlı uğurlu olsun benimde bu ay transferim var benim için dua edermisin ismim Gülseren hamilenin ve müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş dua na talibim insAllahSagol canim
Benimki supriz hamilelik oldu :) burdada yeni takvim ekledim. İnsallah sende hanile kalirsin dua edicem senin icin :)Görmeyeli sen hamilemi kaldın yoksa benmi hatırlamiyorum canım hayırlı uğurlu olsun benimde bu ay transferim var benim için dua edermisin ismim Gülseren hamilenin ve müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş dua na talibim insAllah
Allah razi olsun canım çok tşk ederim rabbim sağ salim zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin ins AllahBenimki supriz hamilelik oldu :) burdada yeni takvim ekledim. İnsallah sende hanile kalirsin dua edicem senin icin :)
Cok sagol canim :) seninkinide goruruz insallah yakindaAllah razi olsun canım çok tşk ederim rabbim sağ salim zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin ins Allah
Teşekkürlerellerinize sağlık ...başarılar :)
Ağzın bal yesin yaaa çok tşk ederim canım ins Allah hayirliysa nasip etsin ins AllahCok sagol canim :) seninkinide goruruz insallah yakinda
İnsallah isteyen herkes sahip olur :)Ağzın bal yesin yaaa çok tşk ederim canım ins Allah hayirliysa nasip etsin ins Allah
Sagol canimEllerine sağlık başarılar dilerim
Sagol canimEllerine sağlık canm başarılar
Cok sagol canimÇok güzel görünüyorlar
Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum