Magnetism yada Lolita lempicka

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
Arkadaşlar siz hangisini önerirsiniz? Escada'nın Magnetism mi yoksa Lolita lempicka'mı lolitayı daha önce kullanmıştım ve çok sevmiştim magnetismin kokusunu bilmiyorum bile ama çok beğeniliyor bende yeni birşeyler denemek istiyorum yada bunlara benzer güzel şekerli kokular önerirseniz sevinirima.s..(Not:Kumralım beyaz tenliyim..:))

Canım ben de yıllarca magnetisim kullandım herkes soruyordu bu hangi koku diye
Çok hoş gelen ve beyaz tenliye yakıştırdığım fresh bi koku :)

bende lolita ve magnetizm var ikiside şekerli kokular bayanssulusmile magnetizm biraz daha yanık şeker gibi lolita daha soft kalıyo yanında olumunekankayizsmile

Eğer Lolita Lempicka'nın ilk kokusundan bahsediyorsanız, teninize yakışıyorsa bence onu kullanın çünkü o koku yakışınca bir başka oluyor çok farklı bir koku. Magnetism çok yaygın kullanılıyor Lolita daha özel kaydirigubbakcemile2

ikisini de kullandım,şekerli kokuları çok sevmeme rağmen ikisi de baydı beni:sinifsinif:
britney spears fantasy yada midnight fantasy e bakabilirsin
ilk aklıma gelen bubilmiyorumkismile

lolıtayı hıc ama hıc bgenmıorum cok bayık bı kokusu war yaa.yan komsu kullanıo onu gormemek ıcın kacıorum artık.ıcım gecıo resmen.baska kokular dene canım bence

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. opuyorumnanaktan.Aslında Lolita'yı seviyorum ben ama şu ana kadar kimseden parfümüm için iltifat aldığımı söyleyemem belkide kalıcı değil üstümden hemen uçup gidiyor bilmiyorum bayanssulusmile farklı birşeyler deneyeceğim artık kesin ama hala kararsızım magnetismi deneyeceğim sanırım çünkü çok merak ediyorum denemezsem içimde kalır ama önerilerinizi de dikkate alacağım tekrar sağolun eğer başka güzel şekerli ve kalıcı kokular varsa önerilere açığım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…