hanımlar kısaca şöyle özetleyeyim bir dr tarafından mağdur edildim hem sağlığım gitti hem param ve parayı verdiğimizi kanıtlayamıyoruz zaten o ameliyat daha maliyetli başka ameliyatlara sebep oldu!11 aylık kızım var Ve ona bakamıyorum annelik yapamıyorum ve ben sahte hasta yorumu ile kandırılmışım şimdi o dr malum sitedeki sayfa değerlendirmesini kapatmış ve o sahte hasta sayfadaki gönderilerin altına hocam size ameliyat olalı beş ay oldu çok iyiyim sağlığınıza duacıyım diye yorum atmıştı ama yorumları kaldırmış! Sayfa değerlendirmesini kapattığı için benim orada yazdığım yorum gözükmüyor bu insanın yaptığı yanlış ameliyatı Ve başarısızlığını bi şekilde afişe etmek istiyorum bu arada dr un asistanı çeşitli forumlarda bir övgü mesajı atıp çıkmış Ve blog oluşturup alanının em iyisi dünyada sayılı dr olduğunu iddia etmiş insanlar bu sahte gönderilere aldanıyor işte başkaları da benim gibi mağdur oluyor (geçirdiğim ameliyat bel fıtığı ameliyatı bana kocaman fıtık aldım dedi ama ağrım devam ediyordu mr kabul etmedi psikolojik rahatsız olduğumu söylemiş eşime eşimde nasıl bi düşünceye sahipse bana inanmadı gece acil mr çektirince ortaya çıktı diskin ön kısmını alıp fıtığa dokunmamış beş gün sonra başka dr ameliyat oldum resimleri inceleyin) bu konuda ne yapabilirim?