- 21 Ağustos 2022
- 1.613
- 5.561
- 32
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
TeknolojiTekonloji marketi ne kız, yeni mi açıldı?
Az takipçi olunca 20,50 K görüntülenme de ne kadar kazanıyorsuntiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
ünlü olmak icdden zor galinba
Anlayamazsınız...Teknoloji
Nasil heyecanlandiysa yazamamis troll vanessa
tiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
İşte sadece ünlülerin gittiği bütün tiktok için falan malzeme buldukları çok özel bir tukkanTekonloji marketi ne kız, yeni mi açıldı?
Hem de çok zor. Fotoğraf çektirmek istedi mi?tiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
tiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
Akıllı kadınTeknoloji
Nasil heyecanlandiysa yazamamis troll vanessa
Bilelim de ona göre gitmeyelim, neme lazım.İşte sadece ünlülerin gittiği bütün tiktok için falan malzeme buldukları çok özel bir tukkan