- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vanessa koca bulamadın ama ünlü oldun helal olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokta vanessa elle tutulur konu açardı, senin kankan barbieye özendi artıkVanessa koca bulamadın ama ünlü oldun helal olsun.
Senin kankan ne gız Allah iyiliğini versin. Tavsiye vermek de suç olmuş püğğhYokta vanessa elle tutulur konu açardı, senin kankan barbieye özendi artık
Yokta onu linç etmeyen tek sendin, sana diyordu ya özelden yazıyorum ama helal olsun diğer üyeler gibi gerçekten acımasız yaklaşmıyorsun ahahahaSenin kankan ne gız Allah iyiliğini versin. Tavsiye vermek de suç olmuş püğğh
Vanessa, gün içinde ne yiyip ne içiyorsun? Bu kafaya erişmene sebep olan yiyecek ne? Ciddi ciddi merak ediyorum.tiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
ünlü olmak icdden zor galinba
Vanessa erkek takipcinle karsilassan bu kadar mutsuz olmazdin ne yaptin gonul islerinitiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
ünlü olmak icdden zor galinba
ne alaka be düzgün konuş saygısızçıplak videolarinizimi goruyomus
bir ara oyle demistiniz ya burada, yuzunuzu gostermeden soyunuyordunuzne alaka be düzgün konuş saygısız
nerenden çıkardın bunubir ara oyle demistiniz ya burada, yuzunuzu gostermeden soyunuyordunuz
uçabilirim sorun yok, siz degilmiydiniz yuzumu gostermeden video paylastim param kalmamisti baska şansim yoktu diyennerenden çıkardın bunu
şikayet ettim seni zaten yakında uçacaksın
Hani videolarda yüzünü göstermiyordun nasıl tanımış seni ? Tiktokta aglanip hediye falan istiyordun takipçinin bundan da haberi varmiymiş ?nerenden çıkardın bunu
şikayet ettim seni zaten yakında uçacaksın