mağazada takipçimle karşılaştım imdat!!!

Ben de bugüne kadar sadece 4 kere tanındım. (Tiktokçu değilim) oluyor böyle şeyler.

Birinde pijama ile markete gidiyordum ve beni tanıyan kadın full makyaj/fönlü saçlı bir ablaydı.
Diğerinde çocuğumu tanıdılar gittiğim tatilde, çocuğum twerk atar gibi saçma sapan bir dans ediyordu animasyonda.
Diğerinde kavga vardı yan tarafımda, kavgada haksız görüp sesli şekilde sövdüğüm kadın takipçim çıkmıştı.
Dördüncüde de hep gittiğim mangalbaşına mekanı etiketlediğim için biri gelmişti. Gerçekten etiket görünce böyle gidenlerin olmasına şaşırmıştım.

Bir iki kez de böyle cıvıl cıvıl kızlar beni gösterip fısıldaşırken yakaladım dışarıda ama belki de az ünlü tribine girdim diye sormadım yani emin değilim onlardan. :KK70:

Ben de milyon takipçisi olan biriyle aynı yerde tatil yaptım, ama gidip selam vermedim çünkü garip geliyor böyle şeyler.

Senin kankan ne gız Allah iyiliğini versin. Tavsiye vermek de suç olmuş püğğh😁😁
Yokta onu linç etmeyen tek sendin, sana diyordu ya özelden yazıyorum 😅😅 ama helal olsun diğer üyeler gibi gerçekten acımasız yaklaşmıyorsun ahahaha

tiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
ünlü olmak icdden zor galinba
Vanessa, gün içinde ne yiyip ne içiyorsun? Bu kafaya erişmene sebep olan yiyecek ne? Ciddi ciddi merak ediyorum.

tiktokta bir süredir vlog tarzı içerikler çekiyorum ortalama 20k -50k arası izleniyor takipçi sayım da az bugün tekonloji marketine girer girmez kadın bana ben sizi tanıyorum keşfete videolarınız çıkıyor dedi şok oldum.
ünlü olmak icdden zor galinba
Vanessa erkek takipcinle karsilassan bu kadar mutsuz olmazdin ne yaptin gonul islerini

X