Mağaza açmayı düşünüyoruz, yardım lütfen???

sadecebirdost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
39
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlarım,

Ben ve birkaç arkadaşım işlek bir cadde üzerinde mağaza açmayı düşünüyoruz.
Mağaza içerisinde sadece bir markanın satışını yapmak istiyoruz.
Ama bir türlü karar veremedik, bu noktada sizlerden görüşlerinizi istiyoruz.
Sizce hangi markanın ürünlerini satmalıyız.

Avon , Amway , Oriflame , Pastel vb.

kesinlikle dünyada ün yapmış ve kaliteli marka satmalısınız. bol ürün çeşidi olursa bu işiniz gayet iyi yol alır..

Bencede bir çok farklı markayı satarsanız ulaştığınız müşteri sayısı artar, böylece her kesime hitap etmiş olursunuz. Şimdiden bol kazançlarr:)

bunları satmak için mağaza açmaya gerek yokki.ödeyeceğiniz bir sürü vergi,vb masrafa yazık.sırf açılış için 10 bine yakın para ödeniyo benim bildiğim.firmalardan hangisini beğenirsen google dan araştır (burda bilgi vermek yasak),çağrı merkezleri seni civarındaki yetkili birisine yönlendirir zaten.Amway'de böyle bir sistem var.Diğerleride yapıyordur diye düşünüyorum.

Kozmetik mağazalarında çok markada ürünler satılmaktadır. Sizinde öyle olmalıdır bence. Sattığınız ürünler açacağınız semte göre, ihityaca göre, onlara hitap edecek şekilde olmalıdır. Mesela lüks bir semtte açıyorsanız bu markalar orada çok fazla rağbet görmez. orta ayar bir yerde açıyorsanız ise bunlar yetersiz bence. Marka konusunda araştırma yapın, bu saydıklarınızın satışı sürümü çok olan ürünler değil bece, Anway veya Pastel hani belki..ama yetersiz:26:

düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar,

maltepe-küçükyalı-bostancı civarı açmayı düşünüyoruz,

o yüzden kaliteli ürünler tercih etmek istiyoruz,

önerilere açığız, 1-2 ay içerisinde netleştireceğiz.

görüşlerinizi bekliyoruz...

pasteli bilmem ama diğerlerinin hepsi doğrudan satış yapan markalar..bunları dükkanda satmak ne kadar başarılı olabilir açıkçası düşündürücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…