Valla cnm aslında benim için bir anlık birsey oldu , 9 yıl aynı şirkette çalıştıktan sonra ayrıldım mesleğim dış ticaret aslında güzel ama bir o kadar da stresli bir iş.O kadar uzun zaman aynı yerde calısınca kendi işin gibi oluyor bir daha da iş aramakta veya yeni bir sirkette cok fazla adaptasyon sorunu yasıyor insan...herneyse , bu satış işleri hep istediğim birseydi , kendime ait biryer bir mağaza özellikle.Ama sadece bana ait eşimin bile ilgisi yok o kendi işinde çalışmaya devaö edecek.Şu an için mağazayı tuttum kontratı imzaladım , dekorasyon için biryerle anlastım şu an raflar standlar vs hazırlanıyor kısmetse önümüzdeki hafta başı takılacak.Sonra muhasebe için evraklar hazırladım.Pteside o işi halledicem kısmetse , ve tabii en önemli iş mal alma olayı , baştan çok fazla değil kendi zevkime göre az ama güzel modeller koyucam..Sonrasında avm nin gidişatına göre belirlicem.Daha yeni açılan biryer o nedenle ilkbaşta birsey beklemiyeceğiz , bu dönemi atlatırsam sonrasında herseyin güzel olacağına inanıyorum...Şimdilik böyle canım max 10 güne açıcaz insallah..Bana şans dile :)