Mağaza açıyorum yardım ve öneri istiyorum

perimsin

yakışıklı oğlum büyüyor...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
940
131
123
Merhaba , devamlı içimde kendime ait bir mağaza açma isteğiyle bir işe giriştim..Yeri tuttum ve Bayan ayakkabı çanta ve çocuk , bebek ayakkabısı içerikli olacak inşallah..Ayakkabıcılıkla ilgili önerilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.Daha önce yapmadığım bir iş bu nedenle her türlü fikirlerinize açığım.

tmm konuyu yerinde açıyorum ama ne fazla kişi giriyor bu bölüme ne de cevap alabiliyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun.benzer konu başlığıyla bende konu açmıştım.başlığını görünce ilgimi çekti.bende ayakkabı üzerine biryer düşünüyorum ama düşünüyorum sadece şuan için.sen girişimde bulunmuşsun ne güzel.hangi aşamalardan geçtin bu zamana kadar biraz anlatır mısın.nasıl düğmeye basmayı başardın.

Valla cnm aslında benim için bir anlık birsey oldu , 9 yıl aynı şirkette çalıştıktan sonra ayrıldım mesleğim dış ticaret aslında güzel ama bir o kadar da stresli bir iş.O kadar uzun zaman aynı yerde calısınca kendi işin gibi oluyor bir daha da iş aramakta veya yeni bir sirkette cok fazla adaptasyon sorunu yasıyor insan...herneyse , bu satış işleri hep istediğim birseydi , kendime ait biryer bir mağaza özellikle.Ama sadece bana ait eşimin bile ilgisi yok o kendi işinde çalışmaya devaö edecek.Şu an için mağazayı tuttum kontratı imzaladım , dekorasyon için biryerle anlastım şu an raflar standlar vs hazırlanıyor kısmetse önümüzdeki hafta başı takılacak.Sonra muhasebe için evraklar hazırladım.Pteside o işi halledicem kısmetse , ve tabii en önemli iş mal alma olayı , baştan çok fazla değil kendi zevkime göre az ama güzel modeller koyucam..Sonrasında avm nin gidişatına göre belirlicem.Daha yeni açılan biryer o nedenle ilkbaşta birsey beklemiyeceğiz , bu dönemi atlatırsam sonrasında herseyin güzel olacağına inanıyorum...Şimdilik böyle canım max 10 güne açıcaz insallah..Bana şans dile :)

offf yazdım yazdım tam gönderdim internet gitti neyse baştan yazayım:))Allah bütün işlerini rastgetirir inşallah.maşallah epey yol almışsın ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır.bir bakmışsın açılışıda yapmışsın.bende seninle benzer hedefleri paylaştığımdan kendimi sana yakın hissettim.iznin olursa tecrübelerinden yararlanmak isterim.

Mesela mağazana ayakkabı stoğunu nasıl yapacaksın.gidip görüştüğün firmalar var mı.birde maliyet hesabını nasıl yapabildin.kar marjı nedir ayakkabıcılıkta.

Bende ayakkabı işine sıcak bakıyorum ama ben yaparsam sadece çocuk üzerine biryer açmak istiyorum.alternatifin bol olduğu alınmadan çıkılmayacak biryer.tecrübeni yaşamakta olduğun süreci paylaşırsan memnun olurum.Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…