madseason86 Meme Estetiği Ameliyatı

madseason86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
10
0
Arkadaslar merhaba, ben foruma yeni katildim. 23 yasindayim, 4 hafta once ameliyat oldum. 180 cc anatomik silikon kas altina koyuldu. 32AA idim su anda neyim bilmiyorum, B heralde... Su anda hayal kirikligina ugramis durumdayim. Dr'umun sucu yok sadece cok yapay hissediyorum kendimi. Bu tarz silikon taktirmis ve uzerinden zaman gecmis arkadaslara birkac sorum olucak.

1) Uzerinden 4 hafta gecmesine ragmen hala gogus yumusakligina yakin bile degiller. Bu boyle mi kalacak yoksa duzelecek mi? Ozellikle dekolte bolgesi baya sert. Boyle kalirlarsa ben cikarttirmak istiyorum.

2) Ben cok cok ufak bir degisiklik istemistim, 180 cc doktorumun koyabilecegi en kucuk silikon olmasina ragmen baya buyuk, yani beni fazla disi gosterdi. Oysa ben sadece bi gidim gogsum olsun istemistim. Acaba 4 hafta sonra hala sislikler mi devam ediyor, bunlar daha kuculecek mi?

3) Erkek arkadaslariniz/esleriniz ne dusunuyor? Ben biriyle cikmak uzereyim ama ona silikondan bahsetmek istemiyorum. Acaba yatakta anlar mi? Ya da soyle diyim, anlamamasi gibi bir ihtimal var mi, yoksa kesinlikle anlasiliyor mu?

4)Su anda uzanirken hala fuze gibi yukarda duruyorlar, feci yapay gozukuyor, aynaya baktim gecen gun midem bulandi. Bu gecici mi?

Arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Benim gogsum hic yoktu, sakat gibi duruyordum. Annem bu duruma cok uzuluyordu ve beni o tesvik etti silikon taktirmaya, ve ailem bunun icin para biriktirdi. Ama ben inanilmaz dogal bir insanim ve silikonun bu ozelligimden calmasini istemiyorum, cok mutsuzum. Simdi cikarttiricam desem annem cok uzulucek, o kadar paraya ziyan degil mi? Eger bu yukarda soylediklerim hep devam edecek seylerse, benim icin mumkun degil...

Sevgiler.

Bence bu kadar sorun yapmana hiç gerek yok. Ne güzel bak kendin söylemişsin hiç göğsüm yoktu diye öyle daha mı iyiydi bir düşünsene. Tamam doğal olmak güzel bir şey ama zaten gayet küçük takılmış üzülecek bir şey yok ki. Zamanla da herkes aynı şeyi söylüyor gün be gün daha doğallaşıp normal göğüs dokusuna yakınsıyormuş. Seninkiler de öyle olacak ıngilizce tıp literatüründe adı droppingmiş bunun zaman geçtikçe o füzelik gidecek yani merak etme. Giydiğin şeyler daha çok yakışacak kendine güvenin artacak bunların değeri bence paha biçilmez.

Oyle ama wien'cim, uzaninca cok kotu duruyolar. Bi de ben o kadar zayifim ki, kemiklerim sayiliyor. O yuzden bunlar uzaninca greyfurt gibi cikiyolar ortaya. Saolsun rahatlattilar beni biraz, sonucta en azindan kiyafetlerde iyi gorunucem diye seviniyorum ama daha yumusamasi lazimmm!

180cc ye büyük mü diyosunn ??????? ben 300cc taktrdım we o bile küçük geliyo =)) seklleri konusunda da zamnla gayet dogallasıcaklardır.sen şimdi cok aynaya bakma bnce.. bnde ilk zamnlar elimde aynayla dolasıyodum we elbet canımı sıkcak bişey buluyodum. ama sora aynaya o kadar sık bakmamaya basladım. cünkü bu seklde kalcak degiller o yüzden yok yere canını sıkma bence

1. ay bittikten sonra da duzeliyolar di mi cnm? ben nedense 1 ayda asagi yukari sekilleri oturur diye dusunmustum aynen dedigin gibi, elimden ayna eksik olmuyo.

ewet canım 1.ayın bi dolsun ciddi anlamda düzelcekler ama zamnla cok daha güzerl olcaklarını söylüyo herkes =) bakalım bnm 3.ayım bi dolsun.. ama dedgm gbi ilk zmanlara göre ciddi fark war.zaten 3.haftadan sora cok cok rahatlarsın

öncelikle geçmiş olsun
en başta şunu düşün şu anda kaç kişi senin yerinde olabilmek için sıra bekliyor
daha sonra şu'' ben çok doğalım doğallğımdan bişey kaybetmak istemiyorum '' gibi bişey yazmışsın
silikonlar insanları yapaylaştırmıyor,sen hareketlerinden davranışlarından bişey kaybetmedikten sonra
silikon takıldı diye yapaylaşmazsın :)
illa silikon taktırdık göğüsler açıkta gezicez diyede bişey yok
bence sen otur düşün öncesinde ne kadar mutluydun,kendini ne kadar bayan dişi kadın her ne diyorsan öyle hissediyordun
şimdi ne kadar iyisin yada iy hissediyorsun
ufak tefek şeylerle sıkma canını daha çok yeni zaten biraz forumda meme estetiği başlıklarını okursan anlıcaksın nasıl boşuna telaş yaptığını üzüldüğünü :)
şimdi keyfine bak en azından ameliyat sonrası sağlık sorunların olmamış dua et

ssheker bende de 300cc var foton vardır die ummuştum ama yokmuş önceleri memnun kalıp sonra küçük bulmuşsun die hatırlıorum da sütyen ölçün kaç acaba artık şekli şemali oturmuştur. bi de yani o kdr dik ve güzel duruo ki silikonlar küçük de olsa baktırıolar kendilerine böyle düşünmek gerek yau:81:

ben ameliyat olalı 24 gün oldu sürekli masajlarımı yapıyorum. masaj vermeyen doktorları anlamıyorum çünkü doktor ilk masajı yaptıgında aldı bi kaşıntı resmen bi dokular canlandı kan gitti gibi hissettim. tam ne oldu bilmiorum tabi. masaj yaptıkça da yumuşadılar. şimdi yumuşaklıkları tam degil elbette. ama tam yumuşayan yerler çok dogal oldu. bence masajın faydası çok yapılan hareketlerle şeklini kazandırıosun. hem de yumuşamasına yardımcı oluo die düşünüorum. başlamadan önce gayet sertlerdi çünkü. sen yapıomusun masaj? bence bütün sorunların zamanla geçecek dogal bir görünüme kavuşacaklar..:86:

Çok Panik olmuşsun sen Beklemen gerek herşey Zamanla ne HOP diye Yerine Oturacak Top mu Bunlar Yer edinicek kendine Hücrelerin ONU SARACAK DOKU GELİŞECEK etrafında İnsaf yani İnsaff bekle her ayını Takip et birinci ay 2 ci ay 3 cü ay DERKEN tam olarak 5 ci ayda Şeklini alacak ve bir daha asla değişmemek üzere kalacaklar Ha bu arad MASAJ yapta SEn Onlara ONlarda sana alışmaya Başlasınlar..

canım ben de ameliyat olucam,suan nasıl hıssedıyorsun kendını ınanılmaz merak diyorum,ve cevabını mutlaka bekliyorum.

Bu arada bence sen cok takmıssın kafana,emınım cevrendekıler cok begenmıstır ve ılerde erkek arkadasların kotu bı yorumda bulunursa,yyapttırmamıs halını de sevmıceklerdi bunu unutma cunku bırı senı gerceten sevıyorsa herseyınle kabul eder,sıfır gogus ya da silikonlu....ama halen bır sertlık varsa bu doktorunun hatası ve duzeltme sansın var,icini ferah tut.

ben de cok dogal bır nsanımdır makyaj bıle yapmam ama bu farklı bırsey. zamanla yumusayacak dogallasacak ayrıca taktırdıgın protezler de mınıcık ole cok buyutme gozunde. hem hıc bıse memesızlıkten daha kotu olamaz. benım de taktıralı 7 gun oldu su an tas gıbı sertler cok kotu ama yıne de muluyum en azından yakası acık bır sey gıydıgımde cok ıyı oluyor hehe

cnmm mrb acele etme taktırdığın boyut gayet güzel ödemlerin insin masajlar yap sık devamlı..ayrıca erkeğine bağlı anlar anlamaz gögüs altından yaptırdıysan büyük ihtimal anlaşılır izlerinden..bende 225cc var hala büyük geliyo banada gerçekten bu büyüklük küçüklük olayı çok göreceli morelini bozma keyfini çıkar dişi ol biraz :)

canım bence de hiç bozma moralini, elbet düzelirler burda o kadar arkadaş öyle diyorsa vardır bildikleri:)
hem biz yaptırmak için bekliyoruz gece gündüz aklımda bu sorun, sen yaptırmışsın ne güzel ailen de destek olmuş, allah herkese nasip etsin.
sadece birşey soracağım biz burda protez markalarından da behsettik, genelde kullanılan zaten jel dimi? sen özellikle belirtince kafam karıştı. tuzlu su var, bi de jel var değil mi. katı silikon denilen mi yumuşuyor bu mu? gerçekten karıştım:)ameliyat olan arkadaşlar yardım etsinler lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…