- 13 Eylül 2007
- 128
- 0
-
- Konu Sahibi EU1
ben yüzüme ilk defa kullandım bir süre sonra kızarıklık oldu ne yapmalıyım sizce? beyaz tenli olduğumdan olabilir mi? akşam kullandım üstelik ... biraz hassasımdır da..
tülay dediğin sivilce izleri nasıl izler çukurluk şeklinde mi kızarıklık şeklinde mi ayy nolur yardım edin bana yüzümdeki kırmızı kırmızı sivilce izlerinden bıktım artık bende çukurluk yok sadece kırmızı izler var burnuma yakın yerde gözeneklerin olduğu yerde bi de cildim yağlı ve hassas ii gelir mi bu krem offf offf:çok üzgünüm:arkadaşlar daha önce yazdım ben bu krem mucize bişey sivilcelere faydası yok ama sivilce izlerini yok ediyor ben mart ayından beri kullanıorum ve yüzümde sivilve izinde eser yok bence kesin kullanın ama sabır gerekiyor inşallah faydasını görürsünüz artık yüzümde sivilce izi yok ama makyaj altı kremi olarak kullanıorum içinde ıtır ve lavanta esansı olduğu için çok hoş bi kokusu var
kızlar ben bu Madêcassolu 2buçuk senedir kullanıyorum hatta eşimde..çatlak,yara izi,sivilce ve izlerine çok çok iyi geliyo ama tavsiyem sivilce izlerine peeleng yapıp üstüne ince bi tabaka sürün çünkü bu yeni deri çıkarıyo.. ve kızarıklık yapması ve yanma etkisi yapması çok normal korkmayın iyileştirdiği için öyle oluyo benimde cildim çok hassastır ben kızarıklığa rağmen devam ettim memnunum..sivilceyide kurutuyo..ama sivilce izi için dikkat benim bi sivilcemin lekesinin üstüne yeni deri yaptı ve zor düzellttim..özel günlerimde hala sivilcelenirim ben sonra söner kalanıda bu kremle hallediyorum..bu arada siyah noktalarınızın üstünede kesinlikle sürmeyin o siyah noktayı çıkarmak yıldırıyo bunuda deneyeyim dedim çıkartmak için neler neler kullandım.. a.s.:enbuyukkk: