maden suyuu:))

dusunmekaybolursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
119
1
kızlar cildimde minik minik ptürler vardı özellikle ters ışıkta fena gözüküyolardı.cildimi çok bozuk gösteriyodu.sivilce gibide değil.ilthapsız beyaz durmuyo.sıksam sıkılmıyo o tarz bişeydi. maden suyunu buz kalıplarına doldurdum.hergün bitanesini yüzüme sürdüm.bittikçe yaptım.3hfta kullandım Azaldılarrr:))))) bundan sonra yüzümü m aden suyuyla yıkamayı dşünüyorum. git gide düzgünleşiyo.cilt tipim karma.sivilce varsa onlarıda kurutuyo.ben şahsen memnun kaldım

Bu maden suyunu ben de duymuştum tatlım.Şu an kükürt sabunu kullanıyorum.Kuruttu sivilcelerimi :nazar: Eğer Allah korusun yine çıkmaya başlarsa maden suyunu denicem :KK69:

:KK71:

bende sabah akşam kil sabunuyla yıkayıp ,akşamları yatmadan maden suyuyla yıkıyorum yüzümü cilt rengim acıldı, yüzüm pırıl pırıl oldu :)

kükürtlü sabun göze falan yanlışlıkla gelse zararlı değil mi ki?

Zararlıdır tatlım ama göze kaçırmam ben.Zaten göz altlarıma falan sürmüyorum pek. Sabahları sabunladıktan sonra yıkıyorum,yıkadıktan sonra da gözlerimi yıkıyorum. :KK9: Of kurudular ama tamamen geçmicekler ömrüm boyunca kesin çok moralmanlarım bozuuuuk :KK5:

:96:

bende sabah akşam yüzümü avene cleanance ile yıkıyorum gerçekten sivilcelerim baya baya azaldı ve yüzümü artık yağlı hissetmiyorum karma ciltler için tavsiye ederim

Ben normalde nivea yumusak yuz temizleme kremi kullaniyorum hassas ciltler icin olani. Yuzum hem nemleniyor hemde temiz hissediyorum. Bazen yuzum boyle puruzsuz gelmeye beasladi mi yagli gibi biraz RoC Purif-AC Purifying Cleanser kullaniyorum ben cok memnunum. Ve benim cildim cok hassastir ve beyaz oldugu icin leke ve sivilce aninda belli oluyor.

X