Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslr bursada maden ocagında dün göcuk meydana geldi ve 19 calısan hayatını kaybettisenağlama.cok acı bir durum.allahım ailelerıne sabır versin.mekanları cennet olsun insalh.:a015::a015:
çok acı bir haber
600 lira maaşa çalışıyorlarmış kimsinin kriz nedeni ile bursada işten çaıkartılmış,köylerine annelerinin yanlarına gelmiş çocuklar babasız kaldı...
kimisi çalışmak için 3 aile kütahyadan gelmiş çocuk evlendirmişler çok borçları varmış,ama babaları ölmüş...
600 lira maaş ulaşım ücreti kendi ceplerinden ayrıca yemek masrafını dahi ödemiyrmuş çalıştıkları kurum...
kriz teğet geçti
cok uzuldum gercekden haberlere bakmak gelmior artik icimden, habire kotu haber mafoldumben, gordugm an tuglerim diken diken oldu vallaha, Allah ailelerine sabir versin, mekanlari cennet olsun
sonradan alınan önlemlere sonradan pişman olmalara çok kızıyorum,maden ocagının eksikleri varmış yeni yıla kadar tamamlanmasını söylemişler,calısan işciler gazdan gözlerinin yandıgını söyledikleri halde çalışmaya devam ettirilmişler....o kadar kızıyorum kiiii inşallah bu sorumsuzlugu yapanlar ömür boyu vicdan azabı çekerler geceleri uyuyamazlar... çok acı çokkmafoldumben