madem hamıleyız ufacıktan başlayalım alışverişe:) en uygun sıteler hakkında bılgı verebılırmısınız:)

katipcan6868

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.703
721
36
arkadaslar merhabalar bende yenı hamılelerdenım bebegıme alıs verıs yapmak ıcın sabırsızlanıyorum ınternetten alısverıs yapıpta memnun kaldıgınız sıteler var mı uygun olan? mesela beşik,kıyafetleri,biberon vss....

Benden sana tavsiye canım alışveriş için acele etme 6 ayı doldur öyle başla bu arada da para biriktirir sin :)

Hamileliğin hayırlı olsun :) ama alışveriş yapmak için çok erken bence biraz bekle en azından bi üç aylık olsun. Biz 5 ayda başladık alışverişe. Site konusuna gelince kıyafetleri gidip mağazalardan görerek almayı tercih ettim ben. Biberonu da netten alacaktık ama kararsız kaldık sormamız gerekenler vardı onu da bebek mağazasından aldık. Portatif beşik, bebek arabası, banyo küveti seti, bebek çantası vs netten aldık hepsiburada.com dan. Hepsinden de memnun kaldık. Hic sıkıntı yaşamadık. O sitede yorumları dikkate aldığında ürünle ilgili bi sıkıntı yaşamıyorsun. Tavsiye ederim.
Tekrar hayırlı olsun.

Hamileliğin hayırlı olsun :) ama alışveriş yapmak için çok erken bence biraz bekle en azından bi üç aylık olsun. Biz 5 ayda başladık alışverişe. Site konusuna gelince kıyafetleri gidip mağazalardan görerek almayı tercih ettim ben. Biberonu da netten alacaktık ama kararsız kaldık sormamız gerekenler vardı onu da bebek mağazasından aldık. Portatif beşik, bebek arabası, banyo küveti seti, bebek çantası vs netten aldık hepsiburada.com dan. Hepsinden de memnun kaldık. Hic sıkıntı yaşamadık. O sitede yorumları dikkate aldığında ürünle ilgili bi sıkıntı yaşamıyorsun. Tavsiye ederim.
Tekrar hayırlı olsun.
cok sgl cnm allah razı olsun saglıcakla kucaklarımıza bebeklerımızı alırız ınsnalah

cok sgl cnm allah razı olsun saglıcakla kucaklarımıza bebeklerımızı alırız ınsnalah
hanı benım bu sayfayı acmamdakı amac ılerleyen zamanlar da alısverıse basladıgımızda fıkır olsun dıye actım sen yıne farklı onerılerın olur baska bırınden ogrenırsen yıne paylaş canım

e bebek ve annelutfen den aldım ben daha önce memnun kaldım.. ablam hep e bebek mağazadan ya da sanal mağazadan alır :KK66:

X