Sivilceli Ciltler madecassole kullananlar bakabilir mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

CakmaLaraCroft

Evimin Kalicesiyim
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
2.794
542
148
Diğer
Kizlar 1 haftadir roaccutane kullaniyorum
Gunde 20 mg
madecassole aldim bugun eczaneden
Hucre yenileyici etkisi varmus
Eczaci gunde iki kere sur dedi
Ben aksam baslayacagim
Bu kremden memnub olan var mi?
Ve bilgisi olan

Gunde 20 mg
Ben aksam baslayacagim
Ve bilgisi olan

ben kullandım aslında pek kullanamadım desem daha doğru olur..belki cildim hassas olduğu içindir..ilk kez sürdüğümde 1 saat sonra yüzüm kızardı..göz altlarım buruştu..hemen yıkadım..ertesi günü yine sürdüm böyle yine oldu..yıkadıktan sonra o kızarıklık 2 saat sonra kalmıyor ama sanırım bana yaramadı

Gunde 20 mg
Ben aksam baslayacagim
Ve bilgisi olan

roaccutane bir süre sonra burnunu ağzını yüzünü kurutarak çok gerdirecek ve acı çekeceksin madecassole iyidir kullanırsan işini görecektir.madecaasole lazer den sonrada tahrişi gidermek için kullanılıyor için rahat kullanabilirsin

Benim cildimde hassas
Zaten cok beyaz tenliyim
Bilemedim simdi :'(

beyaz tenliyim bende hassas cilttir böyle ciltler.zaten ben ne kullansam böyle reaksiyon gösteriyor..avon un 40-45 yaş cilt bakım kremleri,cilt yenileyicileri daha kötü yapardı..bende bıraktım bunları..şimdi hafif bir bebe sabunu veya şampuanı ile yüzümü yıkayıp bebe yağı veya bitkisel yağlardan kullanıyorum..

Tamam tesekkur ederim
Komple surmem mi gerek
Nemlendirici gibi ?
Tum yuze yani

Rica ederim ince bir tabaka halinde sürün isterseniz sadece kuruyan bölgenize isterseniz tüm yüzünüze ki göz altı ve üstüne yaklaşmadan sürünüz birde ceradolin var roaccutane kullanlar için üretilmiş nemlendirici krem ama o biraz pahalı madecassol daha uygun fiyatı

Tamam aldim cevabimi tesekkurler tekrar
Diger kremide alirim sorun degil
Haftaya cuma gidiyorum Almanyaya evime
Elimde bulunsun :-D

su bazlı nemlendirici ikisini de kullanabiliriniz sorun olmaz bence bir gün birini birgün diğerini ceradolin ben en son aldığımda 26,5 tl idi olsa olsa 30 tl dir sanırım yardımcı olabildiysem sevinirim iyi yolculuklar size

Arkadaslar ben bu kremi kullaniyorum ama
Resmen maske yapmis gibi kaliyor yuzumde
Gozenekleri tikadigi kesin
Sizdede oyle olmuyor mu ?
Ben yuzumu yikayip maske gibi kullanip yatana kadar bekleyip
Sonra yuzumu yikayip yatmayi dusunuyorum
Tipki maske yapmak gibi
Bilmem nasil olur
2 saat beklesin yuzumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…