• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Madecassol kullanıp memnun kalan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
kızlar madecassol kullanıp memnun kalan varmı..hücre yenileyici ve tamir edici olarak biliniyor.kullanmaya bşlamıştım fakat bende kaşıntı yaptı kestim..sizde ne gibi
etkiler yaptı..nasıl kullanılıyor.acaba benmi yanlış kullandım..Lekeler üzerinde etkisi iyiymiş diye duydum..

ben madecasssolu geceleri yatarken tüm yüzüme sürüyorum evet biraz yakıyor sanki sürdüğümde mucize beklemiyorum ben o kremden ama yenileyici bir doku kremi oldugu için kullanıyorum

canım kaç qündür kullanıosun değişiklikler varmı ??

Madecassol ve Hametan kremi karıştırıp sarkan selülitli ya da çatlak olan yerlerinize sürün.. Kokusu iğrenç oluyor karışıncai bendeki çatlaklar çoook derin değildi öyle kremi kullanınca düzenli 1 hafta içinde etkisini görmeye başlamıştım..
1er tüp kremleri kutuda karıştırdım ve her akşam çatlakların olduğu kısımları ovar biçimde kremi sürüp iyice yedirdim.
Sabah kalktım duş aldım kokusu çok fena olabiliyor ama ona da katlanmak lazım. 1ay kullanın farkı görün diyorum sadece.. Üstelik 20 tl ye anca mal olur 1 ay lık kullanımı..

Back
X