Sivilceli Ciltler "Madecassol" krem kullananlar bakabilir mi ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
kızlar sarımsak ve sirke ile maske yaptım sivilcelerime gece yıkamadan yattım sabah yanık gibi bir iz oldu yara şeklinde bu gün eczaneye gittim madecassol diye bir ilaç verdi nasıl sizce bu ilacı daha önce kullanan oldu mu etkisini ne zaman gösterir

Madecassol çok iyi bi merhem. Yanık ve yara izleri için kullanıyor.
Sirkeyi seyreltmenden kullanmış olmalısın ki yüzün yanmış.
Yüzüne sürdüğünde herhangi bir yanma kaşıntı birşey hissedersen bol su ile yıkamalısın.
Sonuçta sirke asidik bir madde.
Sivilcelere sirkenin iyi geldiği bilinir ancak kullanılacak bölgeye direk değil, seyreltilerek kullanılmalı.
Geçmiş olsun... Madecassol'u düzenli kullanırsanız iz falanda kalmaz.

Ben Madecassol'u kendi kendime, sivilce izlerini gecirsin diye almistim. Ama hem siyah noktalari daha cok tikadigini, hem de yuzumu kizartip acittigini hissettim. Lakin herkes bu kremi ve icerigini oyle ovuyor ki, bence kullan bir dene. Ben ayni zaman da Acnelyse de kullandigim icin yanmis olabilirim. Burnuna, cenene, yani gozeneklerin genis oldugu bolgelere surmemeni oneririm. Bu krem dudak catlaklatima cok iyi geliyor, ve hucre yenileyici bi etkisi oldugundan, kaslarima da suruyorum. Kas cikarmakta etkili oldugunu dusunuyorum, bence ise yariyor.

Dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…