Burun canımGeçmiş olsun canım rabbim. Şifa versin inşallahne ameliyati olacaksın
Canım listeye devam edemicem bu durumdan dolayı yavaş yavaş olursun zaman sıkıntımız yok okuyanlar oşdu çünküCanım okumaya tekrar mı başlandı ya ben şu aralar müsait olamıyorum beni çıkarsan olurmu kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Aminnn canım Allah razı olsun ❤cok gcmis olsun canim. Allah yardimcin olsun cabuk toparlan inşallah
Tamam kuzum zaman sıkıntısı yoksa okurumBurun canım
Canım listeye devam edemicem bu durumdan dolayı yavaş yavaş olursun zaman sıkıntımız yok okuyanlar oşdu çünkü
Aminnn canım Allah razı olsun ❤
Çok geçmiş olsun rabbim sifani versin merak etme biz buradayızKızlar burada herkesin okucağı dan eminim 1hafta kadar topiği takip edemicem yarın amelyat oluyorum Allahın izniyle duanızda banada yer verin lütfen
1.Mintimint
2. R rana20
3.Aktif Lora
4.Barbara
5. @arkadasimes
6. @SoLeiL12
7. @28mn
8.ohbb
9. B Buluts34
10.Ruzgarruya
11. M Morlale8
12. @melankolimm
13. A Asya89
14. B Bademmm388
Rabbim şifa versin canımKızlar burada herkesin okucağı dan eminim 1hafta kadar topiği takip edemicem yarın amelyat oluyorum Allahın izniyle duanızda banada yer verin lütfen
1.Mintimint
2. R rana20
3.Aktif Lora
4.Barbara
5. @arkadasimes
6. @SoLeiL12
7. @28mn
8.ohbb
9. B Buluts34
10.Ruzgarruya
11. M Morlale8
12. @melankolimm
13. A Asya89
14. B Bademmm388
Amin canım cümlemizin duaları kabul olsun inşallahBende bugün okucam canım gruptan şüphem yok Allah kabul etsin ❤
Allah razı olsun canım
Çok gelmiş olsun canım. Allahım acil şifalar versin.Kızlar burada herkesin okucağı dan eminim 1hafta kadar topiği takip edemicem yarın amelyat oluyorum Allahın izniyle duanızda banada yer verin lütfen
1.Mintimint
2. R rana20
3.Aktif Lora
4.Barbara
5. @arkadasimes
6. @SoLeiL12
7. @28mn
8.ohbb
9. B Buluts34
10.Ruzgarruya
11. M Morlale8
12. @melankolimm
13. A Asya89
14. B Bademmm388
Benm için sorun değil insanlık hali oluyor bazen bende bu hafta çok yoğun geçirdim o yüzden henüz bitiremedimMintimint çok geçmiş olsun ❤
Bende henüz bitiremedim yarına kadar okusam sizler için sorun olur mu bu hafta biraz geciktirdim kusura bakmayın
Amin estafullah benim için sorun değilMintimint listedeki herkesin adına okudum rabbim kabul etsin inşallah. kusura bakmayın biraz geciktirdim
Kullanıcı adımı degistirdim karışıklık olmasın eski kullanıcı adım beratbedirhan