Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına sağlık Allah kabul etsin canımMintimint canım tüm listeye okudum Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte oldu sevinçlerimiz ile müjdelenelim
Amin inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinAğzına sağlık Allah kabul etsin canım
Tüm arkadaşlarımın niyetine okudum Allahım dualarımızı kabul etsin.HER BİR KARDEŞİMİZİN NİYETİNİ GETİRİP ONUN İÇİN 33 ADET OKUCAZ
1. Mintimint
2. R rana20
3. Aktif Lora
4. @Ada-anne
5. A arkadasimes
6. SoLeiL12
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. B Buluts34
10. Ruzgarruya
11. M Morlale8
12. melankolimm
13. A Asya89
14. B Bademmm388
15. @Harlofia
16. lalegul52
17. Barbara
Allah kabul etsin canım ağzına sağlıkTüm arkadaşlarımın niyetine okudum Allahım dualarımızı kabul etsin.
Mintimint canım tüm listeye okudum. Rabbim dualarımızı kabul olunmuşlardan eylesin inşallah
Amin inşallah canım ağzına sağlıkMintimint okudum bütün listeyi rabbim.kabul etsin inşallah canım
Ağzına sağlık Allah kabul etsin canımMintimint tüm listeye okudum Allah kabul etsin
Son iki kişi kaldı canım. Bildirim yaparımTüm listeye okudum Allah kabul etsin arkadaşlar
Okumayanlarda yarına kadar bildirim yaparsa sevinirim
1. Mintimint
2. R rana20
3. Aktif Lora
4. @Ada-anne
5. A arkadasimes
6. SoLeiL12
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. B Buluts34
10. Ruzgarruya
11. M Morlale8
12. melankolimm
.13. A Asya89
14. B Bademmm388
15. @Harlofia
16. lalegul52
17. Barbara
Mintimint tüm listeye okudum rabbim herkesin niyetini kabul etsin inşallahTüm listeye okudum Allah kabul etsin arkadaşlar
Okumayanlarda yarına kadar bildirim yaparsa sevinirim
1. Mintimint
2. R rana20
3. Aktif Lora
4. @Ada-anne
5. A arkadasimes
6. SoLeiL12
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. B Buluts34
10. Ruzgarruya
11. M Morlale8
12. melankolimm
.13. A Asya89
14. B Bademmm388
15. @Harlofia
16. lalegul52
17. Barbara
Ağzına sağlık Allah kabul etsin canımMintimint tüm listeye okudum rabbim herkesin niyetini kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım ağzına sağlıkMintimint okudum Allah kabul etsin inşallah hepimizin niyetini amin amin amin.
Yeni listede olmak isterim.