Merhaba,ben 3 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum,Hasan beye
Benim meme dokum vardı,B cup idim fakat emzirmelerden kaynaklı deformasyon vardı ve yatınca dümdüz oluyordu.. Kas zarı altı yöntemi uygun görüldü bana birçok doktor tarafından.400 cc lik yuvarlak protezler kas zarı altına koyuldu meme ucu kesisi ile..
Ameliyattan sonraki ilk sene biraz sıkıntılı geçiyor.Ama 6. aydan sonra süreç çok hızlı ileriliyor.Bu yüzden sana tavsiyem ameliyat olmayı düşünüyorsan ger.ekten kendine bol vakit vermen,endişe etmemen,doktor ne derse onu dinlemeni öneriyorum.İnan bana herşey zamanla gayet normal bir sürece giriyor..
Gögüslerimi elleyince asla yapay bir his yok,protezi ne ben nede eşim hissetmiyor.Yüzüstü yatabiliyorum,koşunca hareket ediyor,yapay bir duruş yok!Keşke videomuzu ekleme şansınız olsaydıda yumuşaklıgını nasıl hareket ettigini gösterebilseydim..
Ameliyat öncesi görüşmelerin gayet iyi geçmiş bence.Tüm doktorlar yaklaşık aynı cc leri önermiş,aynı yöntemleri söylemişler.Bundan sonrasında gerçekten içine sinen,sana güven veren bir doktoru seçip ameliyat olman olacaktır..
Fakat sözlüne söylememe fikrine ben hoş bakmadım açıkcası..Meme altı kesisi le ameliyat olacaksan ve izlerin çok silikleşmezse,eşinde bu izleri sorarsa ne diyeceksin? Röntgen filmi çektirsen bile protezlerin kabak gibi filimde belli olacak :)) Herhangi bir ameliyat olsan gögsünde protez oldugu bilgisini doktora vermelisin.Acil bir ameliyat olsa yine protez oldugu bilgisi verilmeli..Yani bence eşin olacak kişi bu ameliyatı bilmeli.Fakat ameliyattan sonra söylersin tabi,çünkü eşler bu ameliyata karşı geliyorlar genelde,benden tavsiye sana:))