Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediler karıştırır toprağı evet,yazık olmuş ama..çok güzl maşallah
benim 8 tane renkli çiçekli menekşelerim vardıııı amaa maleseff kedimm balkona çıkamıyo çişi geldiğinde ve menekşelerime işiyo =(( topraklarını saçıyoo ogündn sora bende bidaha yetştiremedim
Madamiks, ben bir aksam gelip senin ciceklerini calacagim
Cok güzeller, ayni senin kalbin gibi.
Bende severek yetistiririm, yaza bende sana bahcemdeki ciceklerin resimlerini yollarim.
Cicek ve dogayi seven her insani severim.
çok güzl maşallah
benim 8 tane renkli çiçekli menekşelerim vardıııı amaa maleseff kedimm balkona çıkamıyo çişi geldiğinde ve menekşelerime işiyo =(( topraklarını saçıyoo ogündn sora bende bidaha yetştiremedim
Ne güzel bir cennet yaratmışsın Madamım.. Nasıl huzurla seyredilir bu güzellikler..
Hepsi çok güzel madamım harika görünüyorlar
Özellikle mor yoncaya bayıldım
hepsi çok güzel bendede annemden hatıra bir tane küpem vardı malesef bende onu kaybettim gerçekten çok üzülüyo insan kıyamıyorum hiç bir cana bende bu sene ev taşıdım malesef yerlerini yadırgadı çoğu kurudu çok üzüldüm neyse baharla beraber gene başladım yeni yeni çiçekler yetiştirmeye dört gözle bekliyorum her çıkan yeni yaprağı çiçeği benim neşe kaynaklarım onlarŞimdi bu küpelerden bir çoğu kurudu(
aşırı sıcaklar öldürdü,ne yaptıysam kurtaramadım..2-3 tanesi şimdilik kurtuldu gibi ama beni çok üzdüler..
her renkten ikişer üçer saksı vardı,şimdi ise toplamda 4 saksım kaldı:))
Daha sonra diğer çiçeklerimide paylaşmak istiyorum,umarım beğenmişsinizdir.
hepsi çok güzel bendede annemden hatıra bir tane küpem vardı malesef bende onu kaybettim gerçekten çok üzülüyo insan kıyamıyorum hiç bir cana bende bu sene ev taşıdım malesef yerlerini yadırgadı çoğu kurudu çok üzüldüm neyse baharla beraber gene başladım yeni yeni çiçekler yetiştirmeye dört gözle bekliyorum her çıkan yeni yaprağı çiçeği benim neşe kaynaklarım onlar