macrol surup

meltemss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
42
0
46
İstanbul
Merhaba hanımlar ,
2aylik Bebeğim balgamli kusma nedeni ile dr u macrol surup verdi Fakat iciremiyorum yutmaya çalışırken zorlanıyor ve ağlıyor sanki genzine kaçıyormus gibi oluyor.Dr unu aradım ve suyla karistir seyrelt öyle dene.dedi benim.gibi bu problemi.yaşayan.var.mi ne yapmalıyım bebeğim çok zorlanıyor :((

Merhaba hanımlar ,
2aylik Bebeğim balgamli kusma nedeni ile dr u macrol surup verdi Fakat iciremiyorum yutmaya çalışırken zorlanıyor ve ağlıyor sanki genzine kaçıyormus gibi oluyor.Dr unu aradım ve suyla karistir seyrelt öyle dene.dedi benim.gibi bu problemi.yaşayan.var.mi ne yapmalıyım bebeğim çok zorlanıyor :((

ahh yavrum benim.macrol hiç kullanmadım ama benim bebeğim fazlasıyla şurup içmek zorunda kaldı.herdefasında kustu.bende uyurken şırıngayla az az sıkarak verdim.birde öyle dene.

Öyle deniyim bakalım ama uyanıkken boğazına yapışıyor surup yoğun kıvamlı ve hafif tortulu uyurken vermeye nasil cesaret edebilirim ki yutkundugunda garip sesler çıkarıp nefesi kesiliyo sanki .birde bi arkadaşim bu surup 6 aylijtan önce verilmiyor onun dr u önermiyormus o da aklıma takıldı açıkçası malum antibiyotik sonuçta .:(

Öyle deniyim bakalım ama uyanıkken boğazına yapışıyor surup yoğun kıvamlı ve hafif tortulu uyurken vermeye nasil cesaret edebilirim ki yutkundugunda garip sesler çıkarıp nefesi kesiliyo sanki .birde bi arkadaşim bu surup 6 aylijtan önce verilmiyor onun dr u önermiyormus o da aklıma takıldı açıkçası malum antibiyotik sonuçta .:(

malesef doktorların görüşleri hep farklı oluyor insan kime güveneceğini şaşırıyor.biri tamamen öneriyor diğeri karşı çıkıyor çok yanlış birşey.doktoruna güvenmiyorsan değiştir bence.eşimle bebeğimizi 1 ayda on farklı doktora götürdüğümüzü biliyorum.son doktorun bilgisine güvendik yada güvenmek istedik onunla devam ediyoruz.

Evet değiştirmeyi düşünüyorum fakat hangi dr u sececegim bilmiyorum ki. Karar veremiyorum nereye götürsem.çok zormus canım ya .

Merhaba hanımlar ,

Canım biz de iki kere kullanmak zorunda kalmıştık macrol. Ben şurubun içindeki şırıngayı dilinin son noktasına getirip sıkıyordum. Bu şekilde hiç tadını almadan yutabiliyordu. İki üç sıkmada bitiriyordum. Gerçi benim oğlum bir buçuk yaşındaydı. Sizde işe yarar mı bilmiyorum.

Canım sutunun içinde tortular varya muhtemelen onlar takılıyor boğazına rahatsiz ediyor bugun sulandirip denedim yine olmadı.başka birvdr a gitmeyi düşünüyorum açıkçasi böyle ağır bi ilac yerine belki başka bir çözüm bulabiliriz.

Macrolu 4 yaşındaki çocuk bile zor içiyo hem acı hem taneli... Bence başka bir doktora danışın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle geçmiş olsun. Bende oğluma daha bir aylıkken vermek zorunda kaldım. Abla zatürre olmuştu. Oğlum öksürmeye başlayınca dr mutlaka vermelisin dedi. Yoksa hastaneye yatıracaktı. Benim oğlumda öyle içemedi. Ben biberona 5-10 cc mama yapıp içine kattım. İyice çalkaladım öyle içebildi. Dr mamayla verebilirsin demişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X