Mackenzie Foy

Büyüdükçe çirkinleşme ihtimali yüksek gibi geliyor bana.

mackenzie-foy-premiere-breaking-dawn-1-01.jpg

mackenzie-foy-premiere-breaking-dawn-1-02.jpg

mackenzie-foy-premiere-breaking-dawn-1-03.jpg

natalie portman mesela leonda ki hali mükemmeldi ama şu hali hiç de öyle gelmiyor bana küçükken çok fazla güzel olanlar büyüdükçe değişiyo genelde ya da bana öyle geliyo =)

natalie portman mesela leonda ki hali mükemmeldi ama şu hali hiç de öyle gelmiyor bana küçükken çok fazla güzel olanlar büyüdükçe değişiyo genelde ya da bana öyle geliyo =)

Bazıları gün geçtikçe güzelleşiyor, bazıları da tersine ışıltısını kaybediyor. :/
Bu kız da eski güzelliğine sahip olamayacak ileride sanırım.

Liv taylor a benziyecek gibi sanki. Çocukluğu bukadar masum güzel olan biri büyüyünce ne kadar çirkinleşebilir ki :) maşallah

Liv taylor a benziyecek gibi sanki. Çocukluğu bukadar masum güzel olan biri büyüyünce ne kadar çirkinleşebilir ki :) maşallah

Çirkin bir kız olmaz tabi ama eskiye oranla kötüleşebilir. Yoksa yine ortalama üstü bir güzellik olarak da kalabilir. Ama daha eski halleri bambaşka.

Çocukluğu güzel olanlar genelde o güzellikte kalmıyorlar nedense daha çirkin oluyorlar. Bu kızında çocukluğundaki ilgi çekiciliği kalmayabilir tabi

gözlerini çok beğendim ben ayrıca yüz tipi olarak vanessa paradisin şu hallerine benziyor

vanessa-paradis-3279-fsup.jpg

özellikle göz ve dudak olarak:31::31:

Bu nasıl bir güzellik ya. :69:
Beyaz ten, koyu renkli saçlar, kiraz dudaklar ... Benim güzel kız kavramımın zirve noktası. :69:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
600full-mackenzie-foy.jpg

böyle gözlere sahip olan kızların yüzünü genel olarak güzel buluyorum bakışları çok etkili sanırım bunda göz rengide çok güzel ağız yapısı mükemmel bu şekilde dudakları olan çok az kişi var elmacık kemikleride çok hoş belirgin bir yüz ancak bu derece etkiliyebilir insanı sanki insan dışı bir varlık gibi kız çok ilginç umarım hep bu kadar güzel kalır...

Back