• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

macey'in sergisi

macey

fırtına öncesi sessizlik.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
323
38
318
43
$P51900441.webp
(vestiyerimin dolap kapağına yapışkanlı folyodan yaptığım sticker)

$P51900421.webp

$P5120108kelebek1.webp
(yine salonum için yapışkanlı folyodan yaptığım kelebek;henüz bitirmedim)

$P5040100(dila)1.webp
(kızımın odasına özene özene yaptığım duvar süsü)

$P5040106toka kutusu1.webp
(mama kutusunu sakallı iple sardım ve bakın ne oldu,kızıma şık bir toka kutusu)

$P5040102(neşeli saksı)1.webp
(bu neşeli sakısıyı da yine mama kutusundan ve de evdeki artık iplerden yaptım)

Son düzenleme:
$P5040100.webp

$P50400921-1-1.webp

harika oldu yaaaa,herkes bayıldı....

Son düzenleme:
yapışkanlı folyo ile nasıl çalıştın anlatırmısın arkadaşım kolaylar gelsin ayrıyeten saksınnızada bittim aynı çiçeklerden benim kızdada var hemen yapııyoruz yarın bizde saksıdan

yapışkanlı folyo ile nasıl çalıştın anlatırmısın arkadaşım kolaylar gelsin ayrıyeten saksınnızada bittim aynı çiçeklerden benim kızdada var hemen yapııyoruz yarın bizde saksıdan

sağol canım,saksı konusunda kolay gelsin diyorum sana...yapışkanlı folyodan nasıl çalıştığıma gelince;folyonun arkasına kafama göre yaprak desenleri çizdim ve kestim.çiçek görünümünü nasıl elde ettiğime gelince yine minik minik 4 yada 5 adet yaprak çizip kestim,içlerinde boşluk kalacak şekilde.bu yaprakları birleştirince çiçek görünümünü aldı.kelebek ise daha önce hazır alıp antremin duvarına yapıştırdığım kelebeğin şablonunu çıkardım aydıngel kağıdıyla,sonra da bu şablonu yapışkanlı folyonun arkasına çizip kesimini yaptım.o biraz uğraştırıyor ama değiyor.
en kısa zamanda çiçeklerin yapımını resimli olarak eklemeyi düşünüyorum....:54:

Son düzenleme:
şablonla yaptığını anlamışdım zatende asıl sorunum aradaki boşlukları nasıl verebildiğin mesela yaprakların damarları gibi bekliyorum bakalım yapım aşamalarını ....

Hepsi çok şık olmuş emeğinize sağlık.

$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

$5.webp

$6.webp

$7.webp

$8.webp

$9.webp

$10.webp

$11.webp

incitesim umarım işine yarar hayatım...

Son düzenleme:
:nazar:harikasın aslına bakarsan kolaymış fakattt benim gibi bu konuda pek deneyim ve mahareti olmayanlar için ilk bakışda aralara nasıl makas girdi aceb olunuyor :) cnmcımm tşkler bundan sonra yenilerini beklerim artıkım yapım aşamlarını ( kelebeğinde tabee )sıkmak istemem vaktin olursa ben senden kopya çekmeden ilk etapda yapamam sanırsam kolaylar gele ....öpüldünn:nazar:

:nazar:harikasın aslına bakarsan kolaymış fakattt benim gibi bu konuda pek deneyim ve mahareti olmayanlar için ilk bakışda aralara nasıl makas girdi aceb olunuyor :) cnmcımm tşkler bundan sonra yenilerini beklerim artıkım yapım aşamlarını ( kelebeğinde tabee )sıkmak istemem vaktin olursa ben senden kopya çekmeden ilk etapda yapamam sanırsam kolaylar gele ....öpüldünn:nazar:

canım netten bakıp beğendiğin herhangi bir stickeri yapmak istersen önce çıktısını al,şablonu yapışkanlı folyonun arkasına çıkar,şayet iç çizimleri boşluk olup da makasla girilemeyecek durumda birşeyler seçersen de tahtanın üzerine koyup dikkatli bir şekilde neşter ya da benzeri kesici bir aletle içlerini kes..ama bak dikkat et elini kesme :57: :70:

huımmm :28: evet ellerim ve parm:28:aklarım gerekli bana bundan sonraki kalan hayatımda uyarın için tşkler

Back
X