• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mac kullananlar bakabilir misiniz?

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
46
Balıkesir
merhabalar...
mac ürünleri kullananlar sarı alt tonluyum buğdaydan açığa dönük ten rengim var etrafımda yakınımda mac mağazaları yok deneme fırsatım yok o yüzden o ama pro longwear kapatıcı almak istiyorum internetten biraz risk olcak biliyorum ama riski en aza indirmek istiyorum bu yüzden yardımcı olabilir misiniz hangi renk tonu olur bana?

Nc20 olabilir canım,çunkü açık tonlara nc15 oluyor buğdaydan açıksan söylediğim olur büyük ihtimal nette swatch ları falan yok mu bi bak istersen

Canım bende senin tonundayım NW 20 studio fix fluid fondoten studio fix C3 pudra ve kapatıcı 6 paletinde medium kullanıyorum tavsiye ederim

Bir de NW yüksek düzey NC orta düzey kusur kapatma sağlar ayrıca NC mat NV ise ciltteki fazla yağı emer karma ve yağlı ciltlere daha uygundur

Bir de NW yüksek düzey NC orta düzey kusur kapatma sağlar ayrıca NC mat NV ise ciltteki fazla yağı emer karma ve yağlı ciltlere daha uygundur
ben biraz korkuyorum açıkçası yüzümde pembemsi durur doğal olmaz diye yoksa bahsettiğin diğer tüm özellikler cilt yapıma daha uygun bir tek renk düşündürdü beni

merhabalar...
mac ürünleri kullananlar sarı alt tonluyum buğdaydan açığa dönük ten rengim var etrafımda yakınımda mac mağazaları yok deneme fırsatım yok o yüzden o ama pro longwear kapatıcı almak istiyorum internetten biraz risk olcak biliyorum ama riski en aza indirmek istiyorum bu yüzden yardımcı olabilir misiniz hangi renk tonu olur bana?
Sahteleri çok piyasada umarım kendi sitesinden alıyorsundur

Back