• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAC in rujlarını uygun fiyattan alayım derken kazıklanmayayım ?!

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar, instagramda kozmetik ürünleri satan bi hesap var.
110K takipçisi var bu hesabın. Adını vermeyeceğim sorun oluyor malumunuz. Anladığım kadarıyla ürünleri yurtdışından getiriyor.
MAC in 12 li ruj setini satıyor şuan. Türkiye'de bunların tanesi 50 lira civarı diye biliyorum. Bu bahsettiğim hesap 12 tanesini 70 liraya satıyor.
Erkek arkadaşım replika olabilir dedi ama ben yinede güvenmek istiyorum. Çünkü o rujları istiyorum ! :/ Biliyorsunuz ki instagramada birinci kalite replika ürünler satılıyor.
Ama ben o rujları istiyorum !
Kargo ücretide yok..
Kapıda ödeme imkanıda var..
Ben bunların replika olup olmadığını nasıl anlayabilirim nasıl emin olabilirim ? :KK51:

Son düzenleme:
iki saat düşünmeme sebep oldun allah iyiliğini versin
o retrica değil, replika olacak sanırım :KK66:

soruna gelince de maalesef o ürünler kesinlikle sahte. mac türkiye sitesinden kendin de görebileceğin gibi bir ruju 58 lira.
mac'in amerika sitesinde ise 17$ ki bu da 52 lira civarı ediyor. Amerika'dan getirip üstüne kar koymadan satsa bile mümkünatı yok o kadar ucuz olamaz (çünkü 12 tanesi 70 liradan tanesi 5,83e falan geliyor)

büyük ihtimalle oradan replika ürünü alsan bile kazık yiyeceksin çünkü aynısı kargo ücretsiz aliexpresste çok çok daha uygun bi fiyata satılıyor - 12 tane alsan 17$ ediyor. illa replika alıp kanser olacağım dersen, direkt aliexpressten al derim.
naçizane fikrimi sorarsan da bunlarla hiç uğraşma, rimmel london gosh essence maybelline rujların nesi var derim.

O fiyata mümkün değil,mutlaka sahtedir.Yurtdışında fiyatları çok farklı olmuyor hele bu kadar fark asla yok.

kutularında biraz defo olduğunu söyledi. İşte ufak tefek çizikler falan. Yinede mümkün değil mi ?

Nasıl mümkün olacak ki ? Mac çöpe atmış,onlar çöpten mi almış :)))

Ben olsam 12 replikaya 70 tl vereceğime 50 lira verip 1 tane orijinal alırım.
Mesela mac kırmızı ruj hepsinden farklı.Başka markaların kırmızıları o kadar opak durmuyor.Kırmızı kullanıyorsan 1 tane mac kırmızı yeter :)

D9XX5z.png
Nasıl mümkün olacak ki ? Mac çöpe atmış,onlar çöpten mi almış :)))

Ben olsam 12 replikaya 70 tl vereceğime 50 lira verip 1 tane orijinal alırım.
Mesela mac kırmızı ruj hepsinden farklı.Başka markaların kırmızıları o kadar opak durmuyor.Kırmızı kullanıyorsan 1 tane mac kırmızı yeter :)
Ayy iyice soğuttun beni. :) halbuki ben onların orijinal olduğuna inanmıştım.. Barkodunu sorgulatabilirsin istersen falan dedi ama kendinden emin bi şekilde.
Barkodu ne yapacağız ?
Bu arada mac in lady gaga serisiymiş. Bana göndereceği rujların fotoğrafını yüklüyorum.

Daha önce bu serinin böyle bi tasarımını görmemiştim hiç. Tek kafamı karıştıran o oldu benimde..

Back